bol sansBol sans aktif forum kullanicilarina hedefe ulasirsam yardımcı olamaya çalışacam..
Erho bol şanslarin olsun kral @sinansrml63 @Muroo1988Bol sans aktif forum kullanicilarina hedefe ulasirsam yardımcı olamaya çalışacam..
Dur Kral gözünü seveyim çekiliş çıkmış zaten sabah o kadar rol takip ettik Sözde ulaşacaktı bir tane arkadaş ulaşmadı yola yürüyerek gittik geldik Allah işte 600 lira da çekiliş çıkmış şimdi arkadaşı bekliyorum IBAN attım cevap vermesini bekliyorumErho bol şanslarin olsun kral @sinansrml63 @Muroo1988
Bol şans diliyorumBol sans aktif forum kullanicilarina hedefe ulasirsam yardımcı olamaya çalışacam..
İnşallah arkadaş biran önce dönüş yapar kralDur Kral gözünü seveyim çekiliş çıkmış zaten sabah o kadar rol takip ettik Sözde ulaşacaktı bir tane arkadaş ulaşmadı yola yürüyerek gittik geldik Allah işte 600 lira da çekiliş çıkmış şimdi arkadaşı bekliyorum IBAN attım cevap vermesini bekliyorum
Ne şanslısın yaDur Kral gözünü seveyim çekiliş çıkmış zaten sabah o kadar rol takip ettik Sözde ulaşacaktı bir tane arkadaş ulaşmadı yola yürüyerek gittik geldik Allah işte 600 lira da çekiliş çıkmış şimdi arkadaşı bekliyorum IBAN attım cevap vermesini bekliyorum
Allah çektiklerimi görüyor şans değil sürünüyorum anasını satayım denetimde orada burada şu Arkadaş Cevap verse çok iyiNe şanslısın ya
Bu arada bol Şansın olsunBol sans aktif forum kullanicilarina hedefe ulasirsam yardımcı olamaya çalışacam..
Denetim mi. Mahkum muydun muroAllah çektiklerimi görüyor şans değil sürünüyorum anasını satayım denetimde orada burada şu Arkadaş Cevap verse çok iyi
EvetDenetim mi. Mahkum muydun muro
Atmadi demi masterpiceDur Kral gözünü seveyim çekiliş çıkmış zaten sabah o kadar rol takip ettik Sözde ulaşacaktı bir tane arkadaş ulaşmadı yola yürüyerek gittik geldik Allah işte 600 lira da çekiliş çıkmış şimdi arkadaşı bekliyorum IBAN attım cevap vermesini bekliyorum
Dm gelsene
Yok Kral o bence dümenden atacağım Dedi kimseye atmadı ben bu kadar da eminim lan biz takip ettik baştan sona kadar sabaha kadar sabah da yürüyerek yol denetime gittim ya böyle bir şey yok ya bir de tanımadığım kişilerin kuponunu takip etmemAtmadi demi masterpice