- 13,481
- 8,917
- 113
Harbi kim.kacmis yineBugün kim kaçtı la her gün birileri kaçıyor
Harbi kim.kacmis yineBugün kim kaçtı la her gün birileri kaçıyor
Valla ben de merakla bekliyorum kanki şimdi yorumda gördüm 😅Harbi kim.kacmis yine
Amq bir gün ben kaçıcam şöyle bir 300-350 bin tl dağıtıma denk geleyim beni anca o keser ahahahaha 🤣Bugün kim kaçtı la her gün birileri kaçıyor
Benim için temiz tuvalete de git kardoo 😂😂Amq bir gün ben kaçıcam şöyle bir 300-350 bin tl dağıtıma denk geleyim beni anca o keser ahahahaha 🤣
Yazdığın gbi gelsin erho3 futbol da bulten yoktu o yüzden hiç isteyerekte almadım baskete girdim umarim gelir bol sans
Bol şanslar3 futbol da bulten yoktu o yüzden hiç isteyerekte almadım baskete girdim umarim gelir bol sans
Bol bol şans3 futbol da bulten yoktu o yüzden hiç isteyerekte almadım baskete girdim umarim gelir bol sans
Beni unutma götünü keserim senin bilgilerin var bende 🤣Amq bir gün ben kaçıcam şöyle bir 300-350 bin tl dağıtıma denk geleyim beni anca o keser ahahahaha 🤣
Bol şans3 futbol da bulten yoktu o yüzden hiç isteyerekte almadım baskete girdim umarim gelir bol sans
Kahinmisin mübarek bu nasıl tahminsüprize gidersen tottenham 1 gol daha atacak diyorum hatta 2.5 ustden daha garanti geliyor o bana.
Ekli dosyayı görüntüle 820384Ekli dosyayı görüntüle 820385
Tamam bende bu aşkımm@murobaşkan al sana basket tepe tepe kullan getirt bari bunu 2 adim daha atıp bitirelim
O maçtan gol cikmazdi zaten çok belliydi ben girmeye korktum yoksa alt girerdim o macada hayatta alt bahsi almiyorum o yuzden uzak durdum o maçtanKahinmisin mübarek bu nasıl tahmin
Bol sans dost3 futbol da bulten yoktu o yüzden hiç isteyerekte almadım baskete girdim umarim gelir bol sans