- 23,602
- 22,014
- 113
Bende aglicam az kaldiAğlıyorum lütfen atın Erhan abim kazansın
Bende aglicam az kaldiAğlıyorum lütfen atın Erhan abim kazansın
Yapıştır Erhan cım bol şanslarHissediyorum bugün kazanacam gelirse 1 kişiye rol bakiyesi verilecektir bol sans
Sen bu köyde olduğun müddetçe buraya yağmur yağmaz 😄😄😄😄Ağlıyorum lütfen atın Erhan abim kazansın
Saol dostumYapıştır Erhan cım bol şanslar
Banlansin yeterki gol gelsinSen bu köyde olduğun müddetçe buraya yağmur yağmaz 😄😄😄😄
Umarım sabah maliyeden şafak operasyonu yerFarkındayım hocam ben konu açtım ondan sonra geldi bilsem konu acmazdim
Temennimiz o yönde zaten sıkıldım simdiden ferdidenUmarım sabah maliyeden şafak operasyonu yer
Buna bir kız bulsak aslında salar belki buraları. Gecen Dio senin yabancı sevgilin olduğuna göre yakışıklı birisin galiba abi. Vurdum şaplağı ense köküne iltifat etme dedimTemennimiz o yönde zaten sıkıldım simdiden ferdiden
Ferdinin o laftan sonra kızla ayrıldıkBuna bir kız bulsak aslında salar belki buraları. Gecen Dio senin yabancı sevgilin olduğuna göre yakışıklı birisin galiba abi. Vurdum şaplağı ense köküne iltifat etme dedim
Kizi bulursak bide her buluşmada gelir bizden para ister o zman daha çok zarar ederiz hocamBuna bir kız bulsak aslında salar belki buraları. Gecen Dio senin yabancı sevgilin olduğuna göre yakışıklı birisin galiba abi. Vurdum şaplağı ense köküne iltifat etme dedim
HaklıKizi bulursak bide her buluşmada gelir bizden para ister o zman daha çok zarar ederiz hocam
Gelmicek belli olduSon10 dj
Gelmicek belli oldu
Kavgada söylenmez Ferdi neler duyuyorum
Kız bulsun feda olsun ferdi kardeşime. Biz mutlu olamadık bari o denesinKizi bulursak bide her buluşmada gelir bizden para ister o zman daha çok zarar ederiz hocam
TakılıyoruzKavgada söylenmez Ferdi neler duyuyorum
AğlıyorumKız bulsun feda olsun ferdi kardeşime. Biz mutlu olamadık bari o denesin
Bazen tek başıma iken ben de ağlıyorum ferdicim ama birşey çözülmüyor maalesefAğlıyorum