- 18,515
- 16,838
- 113
Telegrama yönlendirdiği için başkan birazdan banlar arkadaşı, hayırlı geceler herkese
kesene bereket dost aciyorum rol 2 adim yapariz olursa bende yollarim zaten beni bilen biliyor/240 sana atıyorum dost sen rol acarsin
ne boş muhabbeti lan o zaman gitsin kankaları ile grup açsın orda takılsın.burda forumun geneline konu açıp böyle birşey yapamazZorlamı takip ettirdi sana dostum 250 tl için yaptığın muhabbete bak şekilden şekile girdin almak için başka birisi roll rollcü oluncada niyetini belli ettin harbi gereksiz boş muhabbet yapıyorsun
Mutfağı inlettimbirşeyin üzerine oturdun galiba
Iban at dostkesene bereket dost aciyorum rol 2 adim yapariz olursa bende yollarim zaten beni bilen biliyor/
🤣🤣🤣🤣Salonu inlettim
Yav ne açıklama yapıyon ganatorEge ve terim burda onlarlan muhabettim çok daha fazla ole birsey olsa o 2 adama atarim zaten neyin kafasını yasiyorsun
Reis takip edenlere diye bişey yazmamış adam üşenmedim gittim baktım senin için. Bi 250 atarsın artık o kadar iş yaptık 🤗250 lira için diye birşey yok burda adaleti savunuyorum ben konu açma arkadaşım o zaman git arkadaşlarınla takıl özelden buraya milleti çekip böyle birşey yapamazsın.senin paran olabilir evet doğru o zaman git özelden takıl milleti takip ettirme
Kuculceksiniz derken kardeş kim küçülmüş250lira için daha ne kadar kuculceksiniz gülerek izliyorum sizleri
Ya bak benim babamda yok annemde ikiside hayatta değil konustigun yaptığın muhabbet muhabbet değil kim olursa olsun kardeşim benim hassas konularım laflarına dikkat et takip etmezsin bir daha olur biterkötü birşey demedim ben biyolojik bir olay o onu söyledim
Yapabilirsinoldu o zaman konu açayım ben tek 1 kişi takip etsin sonrada ben kardeşime o bakiyeyi atıyorum birazdan rol açacak size deyip kapattırayım konuyu böyle oluyor heralde
Yapabilirsinoldu o zaman konu açayım ben tek 1 kişi takip etsin sonrada ben kardeşime o bakiyeyi atıyorum birazdan rol açacak size deyip kapattırayım konuyu böyle oluyor heralde
Seni takip et diye zorlayan yok ki. Adam burda paylaşmış kuponunu takip edenlere diye bi şart da koşmamışoldu o zaman konu açayım ben tek 1 kişi takip etsin sonrada ben kardeşime o bakiyeyi atıyorum birazdan rol açacak size deyip kapattırayım konuyu böyle oluyor heralde