- 31,261
- 28,837
- 113
Tebrikler kardeşim sıradaki rollcu kim2 adim dedik 2 adim tamamlandı
Tebrikler kardeşim sıradaki rollcu kim2 adim dedik 2 adim tamamlandı
Rimeli dostumuz çok hevesli roll açmak için en baştan o varmış 🙂 bizde ona destek veririzBeyler kusurati aranız da rol acmak isteyen varsa ona verim
Gardaşım gönder birine o da roll açsın gelirse o da başka birine roll actirsinBen kral bu forumda aktif kişilere rol bakiyesi veriyorum senin hiç rolüne denk gelmedim galiba
bekliyoruzTebrikler kardeşim sıradaki rollcu kim
240 sana atıyorum dost sen rol acarsinkanka baska forumlarda takilma gel burda aktif ol
dostum adamın tek mesajı yok rol de eğer kankana atacaksan neden konu açıp yok rol bilmem ne bilmem ne yazıyorsun da240 sana atıyorum dost sen rol acarsin
Tamam bunu görmeden yazdım240 sana atıyorum dost sen rol acarsin
@Başkan @Shellac @Daimon art niyet var burda adam konuda takip edenler için rol açıp rol bakiyesi açacağım diyor ancak konuda olmayan birisini seçiyor.kankasını vs seçecek ise neden bizi takip ettiriyor ve müdahil olmayanı seçiyordostum adamın tek mesajı yok rol de eğer kankana atacaksan neden konu açıp yok rol bilmem ne bilmem ne yazıyorsun da
Kral 15 msj i var nasil yok ben aktif adamlara veriyorum rol acmasi için sadece yarina benim param olmucak adam bana destek olacak ben daha önce senin rolüne denk gelmedim kusura bakmadostum adamın tek mesajı yok rol de eğer kankana atacaksan neden konu açıp yok rol bilmem ne bilmem ne yazıyorsun da
🤣🤣🤣 isyanlarda şuan zatenLa ver rizeliye bu aktiflik şartı da yeni çıktı, deneyimli eleman arayan firmalar gibi, adama para var ki aktif bir üye olup roll açsın 😅
dostum o zaman konu neden açıyorsun vereceğin kişi belli ise.o adamı zaten seçeceksin burdakileri eşşek yerine koyamazsınKral 15 msj i var nasil yok ben aktif adamlara veriyorum rol acmasi için sadece yarina benim param olmucak adam bana destek olacak ben daha önce senin rolüne denk gelmedim kusura bakma
Bu konu roll konusu isterse ödül bile vermez yanlış düşünüyorsundostum o zaman konu neden açıyorsun vereceğin kişi belli ise.o adamı zaten seçeceksin burdakileri eşşek yerine koyamazsın
Zaten Allah tan sana vermedim gercek yuzun ortaya çıktı ben 1 rol bakiyesi verecem dedim ve verdimdostum o zaman konu neden açıyorsun vereceğin kişi belli ise.o adamı zaten seçeceksin burdakileri eşşek yerine koyamazsın
Sen niye takip edion ki adam takip edene Atacam gibi bişey de dememişdostum o zaman konu neden açıyorsun vereceğin kişi belli ise.o adamı zaten seçeceksin burdakileri eşşek yerine koyamazsın
birşeyin üzerine oturdun galibaSalonu inlettim
lan zaten verecem desen de almam artık ama yaptığın terbiyesizlik burda konuna gelenlereZaten Allah tan sana vermedim gercek yuzun ortaya çıktı ben 1 rol bakiyesi verecem dedim ve verdim
Zorlamı takip ettirdi sana dostum 250 tl için yaptığın muhabbete bak şekilden şekile girdin almak için başka birisi roll rollcü oluncada niyetini belli ettin harbi gereksiz boş muhabbet yapıyorsun