Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Erhan2121 / Kasa 450 Hedef 2 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

rizeli535353

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,131
605
113
tek takim eden benim zaten ben hakkettiğimi düşünüyorum açıkçası diğer herkes 2. adım başından sonra geldi :)

tom4175

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,107
3,569
113

egehandro

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,515
16,838
113
La ver rizeliye bu aktiflik şartı da yeni çıktı, deneyimli eleman arayan firmalar gibi, adama para var ki aktif bir üye olup roll açsın 😅

rizeli535353

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,131
605
113
dostum adamın tek mesajı yok rol de eğer kankana atacaksan neden konu açıp yok rol bilmem ne bilmem ne yazıyorsun da
@Başkan @Shellac @Daimon art niyet var burda adam konuda takip edenler için rol açıp rol bakiyesi açacağım diyor ancak konuda olmayan birisini seçiyor.kankasını vs seçecek ise neden bizi takip ettiriyor ve müdahil olmayanı seçiyor

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,427
21,895
113
dostum adamın tek mesajı yok rol de eğer kankana atacaksan neden konu açıp yok rol bilmem ne bilmem ne yazıyorsun da
Kral 15 msj i var nasil yok ben aktif adamlara veriyorum rol acmasi için sadece yarina benim param olmucak adam bana destek olacak ben daha önce senin rolüne denk gelmedim kusura bakma

rizeli535353

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,131
605
113
Kral 15 msj i var nasil yok ben aktif adamlara veriyorum rol acmasi için sadece yarina benim param olmucak adam bana destek olacak ben daha önce senin rolüne denk gelmedim kusura bakma
dostum o zaman konu neden açıyorsun vereceğin kişi belli ise.o adamı zaten seçeceksin burdakileri eşşek yerine koyamazsın

rizeli535353

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,131
605
113
isyan ederim taki en baştan beri tek ben varım adamın maçlarla ilgili tek mesajı yok ona atıyorum diyor.o zaman özelden grup gur ya da telegramda grup açın orda takılın.genel olarak forumda niye konu açılıyor @Başkan @Shellac @Daimon

tom4175

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,107
3,569
113
@Başkan @Shellac @Daimon art niyet var burda adam konuda takip edenler için rol açıp rol bakiyesi açacağım diyor ancak konuda olmayan birisini seçiyor.kankasını vs seçecek ise neden bizi takip ettiriyor ve müdahil olmayanı seçiyor
Zorlamı takip ettirdi sana dostum 250 tl için yaptığın muhabbete bak şekilden şekile girdin almak için başka birisi roll rollcü oluncada niyetini belli ettin harbi gereksiz boş muhabbet yapıyorsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...