- 43,512
- 12,141
- 113
Ben artik para vermiyom dm den kimseye hatta cekim icin borc bile kabul etmiyom 0 risk 😄Can çıkar huy çıkmaz derler yarın yine elimize para geçse yine adam olmayız bu değişmeyecek![]()
Ben artik para vermiyom dm den kimseye hatta cekim icin borc bile kabul etmiyom 0 risk 😄Can çıkar huy çıkmaz derler yarın yine elimize para geçse yine adam olmayız bu değişmeyecek![]()
Senle nerdeyse 2 yıldır tanışıyoruz heralde bi dm yakmadın banaBen artik para vermiyom dm den kimseye hatta cekim icin borc bile kabul etmiyom 0 risk 😄
İnşallah bir gün bende bunu yapabilirimBen artik para vermiyom dm den kimseye hatta cekim icin borc bile kabul etmiyom 0 risk 😄
Gerek yok sana toplayabiliyon zaten ben hic odul toplayamayana atiyom ggffSenle nerdeyse 2 yıldır tanışıyoruz heralde bi dm yakmadın bana![]()
Insallahİnşallah bir gün bende bunu yapabilirim![]()
Ben kimden topluyorum da aldigim 2 kisi anca varGerek yok sana toplayabiliyon zaten ben hic odul toplayamayana atiyom ggff
Rollerden diyom ben boyle rolleri takip edemeyenleri diyom ygffBen kimden topluyorum da aldigim 2 kisi anca var![]()
He sende rol actir bir ara kendimize gelelimRollerden diyom ben boyle rolleri takip edemeyenleri diyom ygff
Yok @Mülayim6060 a actiririm o da belki yuzde 49 hisse alirim diye basks turlu riske etmrk yok biz kisi gecirdik ayazi unutmayiz artik 😄He sende rol actir bir ara kendimize gelelim![]()
Kessen bereket hayırlı geceler Erhanım@Daimon geldi burasi dostum konu kilit lutfen
KankammmOduller gonderildi
Slotta suan rahatsız etmeKurt kişi geçirir yediği ayazıda unutur puhahah