- 80,249
- 53,086
- 113
Uzarsa gelir başa baş geçer ama taaa en başta dedik puhaa220 ust alacaktım hocam son anda miami sayıya girdik bakalim
Uzarsa gelir başa baş geçer ama taaa en başta dedik puhaa220 ust alacaktım hocam son anda miami sayıya girdik bakalim
Ben sizin dediğinizi gormedim valla hocam yalan olmasın puahaUzarsa gelir başa baş geçer ama taaa en başta dedik puhaa
1 gün boşladık forumu ferdi kardeşimiz yine kurda kuşa yem gitmiş ban yemişFerdim nerde hcoamm
Valla bende yoktum bugün 00 dan sonra girdim foruma acaba neden ban yemiş çok merak ettim suan puah1 gün boşladık forumu ferdi kardeşimiz yine kurda kuşa yem gitmiş ban yemiş
Ben bu maca 0 oynadim yanina dallas alir losersa attik kuponu 29 freebet basildi puhahaBen sizin dediğinizi gormedim valla hocam yalan olmasın puaha
Maddi talepten gene dostValla bende yoktum bugün 00 dan sonra girdim foruma acaba neden ban yemiş çok merak ettim suan puah
O yuzden uzatmaya gider diyorsunuz simdi anladım hocam o degil bu ara sizde de sans yok gibiBen bu maca 0 oynadim yanina dallas alir losersa attik kuponu 29 freebet basildi puhaha
Doymadi adam maddi talep isteginde bulunmaktan sürekli aliyor zaten gözü doymuyorMaddi talepten gene dost
Diyorum ona sadece seni yönetime bildirmeyecek adamlardan iste diye de işte dinlemioDoymadi adam maddi talep isteginde bulunmaktan sürekli aliyor zaten gözü doymuyor
Şans işini geçti artik başka bisey buO yuzden uzatmaya gider diyorsunuz simdi anladım hocam o degil bu ara sizde de sans yok gibi
Benden de sürekli istiyor da biz yonetime bildirmiyoruz herkes bizim gibi değil ki hocamDiyorum ona sadece seni yönetime bildirmeyecek adamlardan iste diye de işte dinlemio
Isallah çıkışa geçersiniz hocamŞans işini geçti artik başka bisey bu![]()
Bizde yok diye umudu kesti bizden heraldeBenden de sürekli istiyor da biz yonetime bildirmiyoruz herkes bizim gibi değil ki hocam
Dun 400 papel aldi sabaha karşıBizde yok diye umudu kesti bizden heralde