- 31,370
- 29,009
- 113
Yav hadi Şili adamlar kırmızı yemiş at bir tane işimize bakalım dep
bi iki redbull alsa onada razıydıkKolay gelsin. Beleşe yaptırmaya utanmayan akraba utansın dost ne diyelim
Oda gider ikinci yarının basinda atarYav hadi Şili adamlar kırmızı yemiş at bir tane işimize bakalım dep
Dükkanı ne üzerine bilmiyorum ama açtığı zaman sen fe git ilk gün hesap ödeme. Laf yaparsa bugünü hatırlatbi iki redbull alsa onada razıydık
Yok yok bu ilk yarı sonu atacak. Şililier sever böyle şeyleriOda gider ikinci yarının basinda atar
Bu gelse buz hokey alıp wonlariz hocamYok yok bu ilk yarı sonu atacak. Şililier sever böyle şeyleri
Makina ve sen şu buz hokeyini bi birakamadinizBu gelse buz hokey alıp wonlariz hocam
Hiç değilse orda çok gol oluyor hocam futbolda 1 gol alıyoruz onuda atamiyorlarMakina ve sen şu buz hokeyini bi birakamadiniz
Vala öyle dost tam alacakken hele bide gol geliyor ya insan çıldırıyorHiç değilse orda çok gol oluyor hocam futbolda 1 gol alıyoruz onuda atamiyorlar
gereken iletiyi çekerim benDükkanı ne üzerine bilmiyorum ama açtığı zaman sen fe git ilk gün hesap ödeme. Laf yaparsa bugünü hatırlat
Lyon maçında bugün oldu tam 3.5 ust alacakken gol oldu 4.5 ust aldim olmadi uzatmada 5 gol çıktı galiba puahaVala öyle dost tam alacakken hele bide gol geliyor ya insan çıldırıyor
Bu oynadgim takim 1 mac harici her mac 3 atmış
Ev 10 kişi daha iyi oynuyor kafayı yersinBu oynadgim takim 1 mac harici her mac 3 atmış
Enisi totem yapayım 10 dakika dan az kalmış 10 dakika boyunca tele bakmicam belki olur totem yapalım hocamEv 10 kişi daha iyi oynuyor kafayı yersin