- 20,595
- 12,437
- 113
Benim kupon yalan oldu büyük Ketenpereye geldik
İy 44,5 oynadım 28 sayı attı aha dedim oldu herhalde 17 lazım 2. Per 5 dakika da 2 sayı attı gavatlarBenim kupon yalan oldu büyük Ketenpereye geldik
Rezil kupon yapmissin bilmiyorsun sen bu işiİy 44,5 oynadım 28 sayı attı aha dedim oldu herhalde 17 lazım 2. Per 5 dakika da 2 sayı attı gavatlar
4 dakika var 12 atmalarını bekliyoruz amqRezil kupon yapmissin bilmiyorsun sen bu işi
Reis beni hala milli yapmadın ona yanıyorumRezil kupon yapmissin bilmiyorsun sen bu işi
Bana salça.oldu ondan başaramadı 😂😂başaramadık
Miami vardi o maça girecektim salak gibi vazgeçtim 3 per iyi sayi atmıştılar yanıltılar beni sağlık olsun dost yapacak birsey yokbaşaramadık
Dost kazan artık kaçıncı buu beMiami vardi o maça girecektim salak gibi vazgeçtim 3 per iyi sayi atmıştılar yanıltılar beni sağlık olsun dost yapacak birsey yok
Ben senden iki saat önce konuda msjlarim varken niye böyle edeosizlik ettim@Burakyesil7 buraya gel sen bı..
Asi sonradan geldi deyip beni listeden çıkartıp Hamza hakkımı sana atmış...ve üstelik sonradan gelen sensin ilk msjin adamı teorik etmek olmuş..yakisiyormu bu sana ...ayıp la
Ekli dosyayı görüntüle 812735Ekli dosyayı görüntüle 812736
@Burakyesil7 buraya gel sen bı..
Asi sonradan geldi deyip beni listeden çıkartıp Hamza hakkımı sana atmış...ve üstelik sonradan gelen sensin ilk msjin adamı teorik etmek olmuş..yakisiyormu bu sana ...ayıp la
Ekli dosyayı görüntüle 812735Ekli dosyayı görüntüle 812736
@Umut3st @HamzaxaslanBen senden iki saat önce konuda msjlarim varken niye böyle edeosizlik ettim
Geçmiş olsun reis 🔐@Daimon konu kilit size zahmet basaramadik