Vallahi dostum sen iyisini bilirsin sana kalmış artikMac yok alınacak valla
Vallahi dostum sen iyisini bilirsin sana kalmış artikMac yok alınacak valla
Minnesota 3 fark yemez basardımLakers 3 fark 10k basardim pujaja
Dırek dağıtım dıyorsun kanka sankı puhahahMac yok alınacak valla
Bak şakasiz suan 10k olsun basarim ama ytdMinnesota 3 fark yemez basardım
Bende şaka yapmadımBak şakasiz suan 10k olsun basarim ama ytd
Son adimLakers 3 fark 10k basardim pujaja
Hadi bakalım bol sansSon adim
Bol şansSon adim
Ben uyudum iyi geceler ytd dedik kardesim sonnra gelmezse beddua etmesin arkadaslar puahajSon adim
Şkaa maka mola sonrasi bir seri miss olurBen uyudum iyi geceler ytd dedik kardesim sonnra gelmezse beddua etmesin arkadaslar puahaj
Yaw senin canin saolsun hocam kaydersek bole kaybedelim 3 adıma geçtik yeterli benim için puahaBen uyudum iyi geceler ytd dedik kardesim sonnra gelmezse beddua etmesin arkadaslar puahaj
😆😆 ileri görüşüne hayranım kanka hedefe son adım 😃😃Yaw senin canin saolsun hocam kaydersek bole kaybedelim 3 adıma geçtik yeterli benim için puaha
La kanka cok dedik diye belki gider diyom lakers bu maci alacak yani tahminim o yonde 1 2 fark bitmez umarimYaw senin canin saolsun hocam kaydersek bole kaybedelim 3 adıma geçtik yeterli benim için puaha
Bakalim hocam zaten bültende benim alacağım bi mac yoktu puahaLa kanka cok dedik diye belki gider diyom lakers bu maci alacak yani tahminim o yonde 1 2 fark bitmez umarim
Şöyle düşünelim üst girsek ağlıyorduk büyük ihtimalle 🤣🤣Bakalim hocam zaten bültende benim alacağım bi mac yoktu puaha