Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Erhan2121 / Kasa 300 Hedef

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,311
12,317
113
5 lira fatura ödücez diye 5 günde 12 lira dömeldik amq kumarına yazık günah valla sıyırıcam kafayı bide bu halde uykusuz gece işe gidecez

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,638
6,442
113
Ben sana her seferinde demedim mi ben kazanırsam senide görürüm diye neden çünkü seni seviyordum ben burdan kazanc sağlamış olsam ve sana vermesem o zman haklısın evet 1 defaya mahsus senden rol parası talep ettim ve bunun karşılığı bi elbet snaa veririm dedim ama sen gelip bana su kadar parayı ne zman verecen dedin ben bilseydim bunu ben senden ölsem de maddi bi talep istemezdim ki yakin hissettim seni kendime 1 kere rol parası talep ettim zaten halim ortada kuruş param yok vardi da vermedim mi snaa ben zaten bu saatten sonra bir Allah in kulundan dm den yürüpte kimseden rol parası istemicem artik azim yandı benim bu olayda ama verdiğin parayı elbet ve elbet sana geri iade edecem bundan emin kimsenin ama kimsenin parası bende kalmaz
Bro naçizane fikrimi söylemek isterim amacım seni de kırmak değil yanlış anlama ama parayı sen talep ettiysen bir nevi borç yerine geçer. Rol parası sonuçta veren kişinin insiyatifindedir. Yani şahsen ben öyle biliyorum. Bi şekilde daha sonra karşılığını vermek gerekir. Arkadaş borç verdiğinde ısrar ediyorsa ver kapansın muhabbet. Tatsızlık yaşanmasın aranızda. Boşver bu da sana ders olsun. Bol şans bro

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,311
12,317
113
Bro naçizane fikrimi söylemek isterim amacım seni de kırmak değil yanlış anlama ama parayı sen talep ettiysen bir nevi borç yerine geçer. Rol parası sonuçta veren kişinin insiyatifindedir. Yani şahsen ben öyle biliyorum. Arkadaş borç verdiğinde ısrar ediyorsa ver kapansın muhabbet. Tatsızlık yaşanmasın aranızda. Boşver bu da sana ders olsun. Bol şans bro
Kendi aralarında diye bende yorum yapmıyorum erhanın eline geçtiği anda 1200 atar dosta şüphem yok tabi kumarda gidip 15 dk da piç etmezse 🤣🤣🤣

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,638
6,442
113
Kendi aralarında diye bende yorum yapmıyorum erhanın eline geçtiği anda 1200 atar dosta şüphem yok tabi kumarda gidip 15 dk da piç etmezse 🤣🤣🤣
Yok erhan'ın da kötü niyetli biri olmadığını düşünüyoruz elbet ama bir iletişimsizlik oluşmuş o kesin. Neyse bol şans dileyip konuyu da piç etmeyelim :)

karagalak

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,069
3,799
113
Bro naçizane fikrimi söylemek isterim amacım seni de kırmak değil yanlış anlama ama parayı sen talep ettiysen bir nevi borç yerine geçer. Rol parası sonuçta veren kişinin insiyatifindedir. Yani şahsen ben öyle biliyorum. Bi şekilde daha sonra karşılığını vermek gerekir. Arkadaş borç verdiğinde ısrar ediyorsa ver kapansın muhabbet. Tatsızlık yaşanmasın aranızda. Boşver bu da sana ders olsun. Bol şans bro
Vallahi billahi istemiyorum ayarladım gibi parayı pazartesine gidip motoru alacam geçti artık mevzu para değil bana dediği bişey rahatsız etti beni ben ona takıldım önemli bi meblağ değil.

mamilla

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,020
213
63
Bol şans 5 oldu devamı gelir inşallah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...