- 24,017
- 22,449
- 113
Diger siteden de cekim verdim gelsin başka siteye atıp devam ederiz birazdan
TamamkeeDiger siteden de cekim verdim gelsin başka siteye atıp devam ederiz birazdan
Biliyorum kanka okuyorum zaten tüm kuralları geecn sene haybiye 35k parami silmiştim tambet kat kuralı olduğu içn dikkat etmemiştim ondan sonra her sitenin tüm kurallarına bakıyorumTmm,,yaa bazen aldığımızda frebet diyorki frebet miktarının misali 5 katı çekim yapabilirsiniz yokk anakasayla birleştirirseniz şu katı bu katı diye,,o açıdan dedim ,yoksa sen tufaya düşmezsin illaki,,zaten ben seni tutuyorum,,
Güzell işte programda fena sayılmaz,, gene bi 30-40 k ya kadarr yürürsün inceden,,rastgeleDiger siteden de cekim verdim gelsin başka siteye atıp devam ederiz birazdan
Vaybe 35k,,kötü olmuşş,,Biliyorum kanka okuyorum zaten tüm kuralları geecn sene haybiye 35k parami silmiştim tambet kat kuralı olduğu içn dikkat etmemiştim ondan sonra her sitenin tüm kurallarına bakıyorum
Kanka 2 hafta maclar8nda haberleselimKeske olsaydi valla bulten iyi oldugunda ben iyi kazanıyorum dost
50k kazandim slotta 35k sildiler kat kuralı yüzünden ben bonus almistim salak gibi okumamıştım da kuralları o günden sonra bonus hiç almadımVaybe 35k,,kötü olmuşş,,
Zaten 7 24 burdayız kanka o gün gelsin bakarizKanka 2 hafta maclar8nda haberleselim![]()
Bol şans
Saol ksnkaBol şans
Ciddimi derken dost maaş 75 k yatiracagiz kumara ne için çalışıyoruz bizCiddimisin dost simdiden senlen arayi iyi tutalım o zaman pauaha
Bol şans
Bol şans erho
Güzel ,
Bende mi bir site kursam sen tek oynasan bile aylık 75k karda olurum puahahCiddimi derken dost maaş 75 k yatiracagiz kumara ne için çalışıyoruz biz![]()
Dur acelen ne kanka 20 30 arasi gelir ama gol dep evden 20 gömlek üstün takim o gol ilk yari bitmeden geri her turluHadi saplaaaaa
Son lig maçında 6 gol attı midtyland,Dur acelen ne kanka 20 30 arasi gelir ama gol dep evden 20 gömlek üstün takim o gol ilk yari bitmeden geri her turlu