- 13,747
- 9,196
- 113
Wonanzeeee
KısmetFutbol dehası çıktım bune futbolda hangi bahsi alsam geliyor acil doktora görünmem lazim puaba
Bende ilaç var kanka hahahahahhaFutbol dehası çıktım bune futbolda hangi bahsi alsam geliyor acil doktora görünmem lazim puaba
Benden 5k çalışırLa bana aranızda 10k toplayın 100k yapim rahatlayalım bole olmaz başlangıç kasamiz çok düşük puaha
Etket etmese olmucak puahhaGollllll @Erhan2121
Goll wonzaEtket etmese olmucak puahha
Ikisini birleştirecem simdi kasa 2k olarak devam edecemKa
Aşkım bu benim değilmi hahahahah söz basket yok roll açacam
Oda olurIkisini birleştirecem simdi kasa 2k olarak devam edecem
Once sen kendine bi don al kanka puahahBenden 5k çalışır
Sen verdinya dün bana donOnce sen kendine bi don al kanka puahah
Frebet kuponlarının kazanç sınırı olabilir bazı sitelerde öyle,,dikkat et derim ,Ikisini birleştirecem simdi kasa 2k olarak devam edecem
Kırmızı mı olsunOnce sen kendine bi don al kanka puahah
O parayı çektim demin kanka bakma ben burda isi biraz show a dokuyorum sadece yoksa ben akil küpüyüm puahahFrebet kuponlarının kazanç sınırı olabilir bazı sitelerde öyle,,dikkat et derim ,
Ayin 10 u olsaydı 2 3 benden çıkardıLa bana aranızda 10k toplayın 100k yapim rahatlayalım bole olmaz başlangıç kasamiz çok düşük puaha
Tmm,,yaa bazen aldığımızda frebet diyorki frebet miktarının misali 5 katı çekim yapabilirsiniz yokk anakasayla birleştirirseniz şu katı bu katı diye,,o açıdan dedim ,yoksa sen tufaya düşmezsin illaki,,zaten ben seni tutuyorum,,O parayı çektim demin kanka bakma ben burda isi biraz show a dokuyorum sadece yoksa ben akil küpüyüm puahah
Keske olsaydi valla bulten iyi oldugunda ben iyi kazanıyorum dostAyin 10 u olsaydı 2 3 benden çıkardı