- 22,934
- 11,925
- 113
Evet oysaki hızlı başlamistim ahhahahahaNe oldu senin rol patladin mi kanka
Evet oysaki hızlı başlamistim ahhahahahaNe oldu senin rol patladin mi kanka
Valla yalan yok cepte çok varda hesapta benimde metelik yokBende para olsa millet neden bana sponsor oluyor dost onu hiçbir düşünmedin cepte metelik yok
Basketten devam kankam puahahEvet oysaki hızlı başlamistim ahhahahaha
Simdi atm gidiyorsun hesaba yatıyorsun o şekilde hesabında para olur kanka puahahValla yalan yok cepte çok varda hesapta benimde metelik yok![]()
Utrecht bi goller kaçırıyor kafayı yersin,,Simdi atm gidiyorsun hesaba yatıyorsun o şekilde hesabında para olur kanka puahah
Çook yakın gibi duruyorrHadi gol gelsin artık dakika 20 oldu bekleme daha fazla
30 a kadar gelmesi lazım kankaÇook yakın gibi duruyorr
Ne para var sende erhoooo 😂Sponsor @Kemal34 Eyw kanka
Hedefe ulasirsam 50k ustu mesajı olan dostlara ulaşırım bol sans
Kazanmanı isterim Erhan knk 🙃30 a kadar gelmesi lazım kanka
Sponsor verdi parayi bende yok maalesefNe para var sende erhoooo 😂
Enaz 2 olmalıydı beceremedi bireysel egodan ev sahibi,,Ama şu msjı yaza kadar bile atabilir,,çok baskın,,30 a kadar gelmesi lazım kanka
100 lira frbeet kuponu kac saat once almistim gelmis 550 lira bu gelmese bile konu acacak parayi buldumEnaz 2 olmalıydı beceremedi bireysel egodan ev sahibi,,Ama şu msjı yaza kadar bile atabilir,,çok baskın,,
Helal kardom daim.olaaa100 lira frbeet kuponu kac saat once almistim gelmis 550 lira bu gelmese bile konu acacak parayi buldum
Aşkım bu benim değilmi hahahahah söz basket yok roll açacam100 lira frbeet kuponu kac saat once almistim gelmis 550 lira bu gelmese bile konu acacak parayi buldum
Güzell,zatende utrectte attı,,100 lira frbeet kuponu kac saat once almistim gelmis 550 lira bu gelmese bile konu acacak parayi buldum