- 23,945
- 22,371
- 113
Eyw dostBol şanslar ✋
Eyw dostBol şanslar ✋
Sende durumlar nasıl kötü galibaBol şanslar ✋
İdare eder yuvarlanıp gidiyoruz gündüz işim vardı birazdan bi rol patlatirimSende durumlar nasıl kötü galiba
Bu ara sağolsun @Mamoste sayesinde biraz ayakda kalmaya çalıştık ama batmaya yakınız gemi su almaya başladı 😅🏊Sende durumlar nasıl kötü galiba
Bizde elimizde oldugu surece o gemiyi batırmama ya çalışacaz o zman dostBu ara sağolsun @Mamoste sayesinde biraz ayakda kalmaya çalıştık ama batmaya yakınız gemi su almaya başladı 😅🏊
Sende dün güzel destek ciktin EyvallahBizde elimizde oldugu surece o gemiyi batırmama ya çalışacaz o zman dost
O destek miydi dost Allah aşkına keşke adam akilli paramız olsada sana adam gibi destek çıksakSende dün güzel destek ciktin Eyvallah
Adam geldimi 1 0 oldu demi dostBaşakşehir
1-0
Özür dilerim dost hayranlarimiz yazacakti. Klavye acizligi olmuşAttığın mesajı düzelt istersen kardeşimm
Yes,,,Adam geldimi 1 0 oldu demi dost
3 adimngit sonra gelicemSponsor @Kemal34 Eyw kanka
Hedefe ulasirsam 50k ustu mesajı olan dostlara ulaşırım bol sans
Estağfurullah,, farkettim,,iyi forumlarÖzür dilerim dost hayranlarimiz yazacakti. Klavye acizligi olmuş
Ulan basket yaktın beni futbol harbiden benim isimmis puhaha o basketi gündüz oynamasa suan 20 30k paramız vardi kesinErhan yine burda roll dersi mi veriyor
Bend edunki gbi golde glcm hep 😂😂Adam geldimi 1 0 oldu demi dost
Şansınız bol olsun dostBu ara sağolsun @Mamoste sayesinde biraz ayakda kalmaya çalıştık ama batmaya yakınız gemi su almaya başladı 😅🏊
Tm 3 e geçiyoruz simdi zaten kanka3 adimngit sonra gelicem![]()