- 36,063
- 26,927
- 113
Lıste hazırmı 5 li super ceteBu paratim len de çok kesinti oluyor 11 lira kesinti oldu puaba
Lıste hazırmı 5 li super ceteBu paratim len de çok kesinti oluyor 11 lira kesinti oldu puaba
Çok kıvrak zeka adamsın metinim 😂Lıste hazırmı 5 li super cete
Zekı olmasak erhan muro bızı havaya atarÇok kıvrak zeka adamsın metinim 😂
Vurdum ya ondan forumda şans diliyom 😂Sen çok sessizsin vurdun heralde![]()
Vurdum ya ondan forumda şans diliyom 😂
Bol sanslarBulten cacık mecbur ayni maçtan devam ettim son
Bol şansBulten cacık mecbur ayni maçtan devam ettim son
Bol sansBulten cacık mecbur ayni maçtan devam ettim son
Forumda rol için en az 10k lazim az miktarlan rol yapılmıyor dost puaha herkese yetisemiyoruz maalesef@Erhan2121 vuruyon heeee
Herkes sana yetısıyo sende yetıs puahhaForumda rol için en az 10k lazim az miktarlan rol yapılmıyor dost puaha herkese yetisemiyoruz maalesef
Gönderme mi geldi bilemedim şimdi 🤔Forumda rol için en az 10k lazim az miktarlan rol yapılmıyor dost puaha herkese yetisemiyoruz maalesef
Ben kimden ne aldıysam mümkün mertebe para olunca ulaşıyorum 2 gün once 7k para dağıttım haberin varmi bundan puahaHerkes sana yetısıyo sende yetıs puahha
Yok la sevenimiz çok o yuzden keske para olsada herkese ulasabilsem çünkü atamadigim insanlarida kırmak istemiyorum buGönderme mi geldi bilemedim şimdi 🤔
Yok cunku almadım 😀😀Ben kimden ne aldıysam mümkün mertebe para olunca ulaşıyorum 2 gün once 7k para dağıttım haberin varmi bundan puaha