- 24,020
- 22,459
- 113
Ben çok kisiye bu şekilde rol parası verdim kanka adamlar açmıyor benim de zoruma gidiyor artikVay mk.😂😂😂
Ben çok kisiye bu şekilde rol parası verdim kanka adamlar açmıyor benim de zoruma gidiyor artikVay mk.😂😂😂
açtım abimBen çok kisiye bu şekilde rol parası verdim kanka adamlar açmıyor benim de zoruma gidiyor artik
Iban at dostumaçtım abim
Acil dm acilllllRol konusu ac ben cekim geldiğinde sana atacam kardes
Daim.olsun kardesim.kazancin bizde duz duvara mi tirmandik.smdi 😂😂😂Ben çok kisiye bu şekilde rol parası verdim kanka adamlar açmıyor benim de zoruma gidiyor artik
Oo gaddar acil falan dinlemiyor bu ölücem diyorum erken gelseydin diyorAcil dm acilllll
Mecbur dinleyecekOo gaddar acil falan dinlemiyor bu ölücem diyorum erken gelseydin diyor![]()
Ben kaybettim abi ulan kırk yılın başı 1k kazandık bari bunu çok görmeyin bana beni takip etmeye devam edin birazdan yeni rol gelir puahahAcil dm acilllll
Ben yazdim.bunu bizi.duz duvara tirmandirdin mk 😂😂Ben kaybettim abi ulan kırk yılın başı 1k kazandık bari bunu çok görmeyin bana beni takip etmeye devam edin birazdan yeni rol gelir puahah
Acil ölüm kalım meselesiBen kaybettim abi ulan kırk yılın başı 1k kazandık bari bunu çok görmeyin bana beni takip etmeye devam edin birazdan yeni rol gelir puahah
La valla faturam felan var bende de para yok abi bi rol daha açıp kazanmam lazım suan bende sıkısigim vallaAcil ölüm kalım meselesi
Ben bundan sonra kazanmak için değil kaybetmek için oynucamBen yazdim.bunu bizi.duz duvara tirmandirdin mk 😂😂
La bı dinleseydin ne gerzek herifsinLa valla faturam felan var bende de para yok abi bi rol daha açıp kazanmam lazım suan bende sıkısigim valla
Buyur abi dinliyorumLa bı dinleseydin ne gerzek herifsin
Mahrem şeyleri burda mı konuşalım laBuyur abi dinliyorum
Daim.ola erhanim.🙏😂😂Ben bundan sonra kazanmak için değil kaybetmek için oynucam
Acemi yine mi lose@Shellac geldi burasi baskanim konu kilit size zahmet
Gecen güzel olsun dost@Shellac geldi burasi baskanim konu kilit size zahmet