- 2,510
- 1,812
- 113
Potosi maçı varsa ona bas yatak uyyak
Yazayım dedim oldu şansına köyem ajsjsnxBen beceremedim kankam sen becerttir
Bare
Becerdi.cihoo 😂😂Ben beceremedim kankam sen becerttir
Bare
O takim atti rakibi atamdi tekten gittim o gün büyük kaybettim hatırlatma lütfen puahPotosi maçı varsa ona bas yatak uyyak
Umarım telafi edersin dost. Güney Amerika ligleri benden uzak dursun da. Tek sen kazan 🤣O takim atti rakibi atamdi tekten gittim o gün büyük kaybettim hatırlatma lütfen puah
Sezon başladığı zaman benden de uzak olurlar inşallah zaten nba başladımi benim gozum ligi felan gormezUmarım telafi edersin dost. Güney Amerika ligleri benden uzak dursun da. Tek sen kazan 🤣
İyi edersin. Bu ucubelerin oynadığı futbol fln değil. Sıcaktan ayakta duramiyorlar. Biri çok iyi takım oluyor, deplasmana gidince rakım farkindan lig sonuncusundan fark yiyor. Korner oynuyorsun 8 gol cikiyor 3 kornerle maç bitiyor.Sezon başladığı zaman benden de uzak olurlar inşallah zaten nba başladımi benim gozum ligi felan gormez
Başardık mı sonundaSezon başladığı zaman benden de uzak olurlar inşallah zaten nba başladımi benim gozum ligi felan gormez
İyi geceler dost eywİyi edersin. Bu ucubelerin oynadığı futbol fln değil. Sıcaktan ayakta duramiyorlar. Biri çok iyi takım oluyor, deplasmana gidince rakım farkindan lig sonuncusundan fark yiyor. Korner oynuyorsun 8 gol cikiyor 3 kornerle maç bitiyor.
Takımı değil, hava durumu, rakım farkı her bi boku takip etmek gerekiyor. Yazı tura gibi.
Neyse, bol şans sana dost hayırlı geceler.
Gec kaldın valla gudubetmisin erken gelsene puabbaBaşardık mı sonunda![]()
Rol açacakmısin kardesimbu da gelir abim hayırlı olsun
abim olur be vallaRol açacakmısin kardesim
Hahhahaahs yine mi nasip olmadı laaa 20 tl bile olur sadece senin parayla roll açmak istiyorum olurda ansızın ölürüm falanGec kaldın valla gudubetmisin erken gelsene puabba
Rol konusu ac ben cekim geldiğinde sana atacam kardeshazır ol'a geçtik
Banane erken gelseydinHahhahaahs yine mi nasip olmadı laaa 20 tl bile olur sadece senin parayla roll açmak istiyorum olurda ansızın ölürüm falan![]()
tamam abimRol konusu ac ben cekim geldiğinde sana atacam kardes
Vay mk.😂😂😂Rol konusu ac ben cekim geldiğinde sana atacam kardes
Vay a* öldüm şimdiBanane erken gelseydin