- 28,695
- 28,130
- 113
Şl de 4 mac oynandı 3 mac büyük ihtimal kg olmucak geriye plzen kalıyor zaten onu kg yaparlar eminimYüzde yüz katılıyorum bu maç da kg olmayacaksa bu işi bırakalım. (Olmasın da bari bize de bahane çıksın) Sıradaki gol plzen.
Şl de 4 mac oynandı 3 mac büyük ihtimal kg olmucak geriye plzen kalıyor zaten onu kg yaparlar eminimYüzde yüz katılıyorum bu maç da kg olmayacaksa bu işi bırakalım. (Olmasın da bari bize de bahane çıksın) Sıradaki gol plzen.
tam 3.5 ust olacak skor ve takimlar. suprizciysen 4.5 ustYüzde yüz katılıyorum bu maç da kg olmayacaksa bu işi bırakalım. (Olmasın da bari bize de bahane çıksın) Sıradaki gol plzen.
Usta analizci Erhan başıbüyük, bu maç kg olmasın taksimde soyunacağım dediŞl de 4 mac oynandı 3 mac büyük ihtimal kg olmucak geriye plzen kalıyor zaten onu kg yaparlar eminim
Erhan yaparUsta analizci Erhan başıbüyük, bu maç kg olmasın taksimde soyunacağım dedi
Aman metinim etmeErhan yapar
Yattık ben çok oldu kabulleneli
Çin boşver kanka yattık yazık oldu 3 dk 0Çin 142
Suan kupon bozdur a baktım bastigim tutar 50 lira düşmüş puabbaUsta analizci Erhan başıbüyük, bu maç kg olmasın taksimde soyunacağım dedi
34 sayıda32 1 dk var süpriz gerçekleşir mi
Suan kupon bozdur a baktım bastigim tutar 50 lira düşmüş puabba
Kupon bozdurmayı tam simsarlar ayarlıyor herhalde öyle fiyat çekiyorlar ki kuponu öldürüyor da öldürüyorlar.Suan kupon bozdur a baktım bastigim tutar 50 lira düşmüş puabba