- 6,517
- 3,105
- 113
Puhaha olsun nick hasimse burda hasimsin kankaBu arada benim adım Haşim değil teşekkür ederim ama 😂
Puhaha olsun nick hasimse burda hasimsin kankaBu arada benim adım Haşim değil teşekkür ederim ama 😂
Hiçte sevmem haşimi 😂Puhaha olsun nick hasimse burda hasimsin kanka
Onun adı hakim bey diyeceksinizBu arada benim adım Haşim değil teşekkür ederim ama 😂
Hayır sen haşimsinBu arada benim adım Haşim değil teşekkür ederim ama 😂
Haşim olmak için doğdun 🥸Hayır sen haşimsin
Kupon sonuçlanmayınca canlı desteğe sardı ya da yemek yiyodurBen sana Ekvador 6 gol çıkar demedim mi? @Erhan2121
Aha 1-0 oldu kaçırdık 5 oranıErhan yeni başlayan Bolivya maçı ilk yarı kg var dost şakasız söylüyorum bak 6. His
Niye bard kapalı kapıları açar diye mi 🧐Zor zamanlar için sakladığım uğurlu pp ye geçtim. Artık kaybetmek yok
Aha yine 5 dk sonra gol iptal oldu iyiki girmedikAha 1-0 oldu kaçırdık 5 oranı
Güzel metafor ama öyle bişey düşünmemiştim puhaha lolde challengerın kapısını tıklatmamı sağlayan hero olduğu için. Ayıptır söylemesi lezizo oynardım bardı hey gidiNiye bard kapalı kapıları açar diye mi 🧐
Dianadan şaşmam adc çıksın diana çekerim aşkımdırGüzel metafor ama öyle bişey düşünmemiştim puhaha lolde challengerın kapısını tıklatmamı sağlayan hero olduğu için. Ayıptır söylemesi lezizo oynardım bardı hey gidi
Ben 5 6 heroda çok ustalaştım. Top gelirse rumble orman gelirse shyvana seju mid viktorDianadan şaşmam adc çıksın diana çekerim aşkımdır
Eski shyvanayı çok oynardımBen 5 6 heroda çok ustalaştım. Top gelirse rumble orman gelirse shyvana seju mid viktor
Sup bard thresh. Adc de pek yokum. Ama soraka prem varsa acayip twitch oynarım
Bu oyun 2015-2020 arası güzeldi ( en azından benim için ) pandemi sonrası hiç oynamadımEski shyvanayı çok oynardım
Bende oynamıyorum 4-5 yıldır ama videolarını izlerim hala. Closerı ve t1i izliyorumBu oyun 2015-2020 arası güzeldi ( en azından benim için ) pandemi sonrası hiç oynamadım