- 6,580
- 3,204
- 113
Acayip keyifsizim takip edemedim bile @Hasim5454 won yazdı diye won yazıyorum
Ben gelcek dedim diye geldi ödülümü kriptoyla alabilir miyimYok yalan olmadığını biliyorum zaten en kısa sürede bekliyorum
Düzenbaz adamAcayip keyifsizim takip edemedim bile @Hasim5454 won yazdı diye won yazıyorum
40dk korner atmayanlar bi de böyle düşün puhahha kafayı sıyırdım3 dakika vardi 5 sayi lazim di utanmasalar o bile gelmicekti
Puhaha valla bi kere de ben yapayım nolmuşDüzenbaz adam
Baska bir maça bakmıştım depe 8.5 ust açmıştılar tam onu alacaktım son anda vazgeçtim 17 sayi attilar puahaBen gelcek dedim diye geldi ödülümü kriptoyla alabilir miyim
Senin 6. Hissinde aşağı kalır yanı yokBaska bir maça bakmıştım depe 8.5 ust açmıştılar tam onu alacaktım son anda vazgeçtim 17 sayi attilar puaha
Bu site neresi reis yatırım bonusu var galiba burda1 29.5 ust
Ekvador uçacak 6 gol bekliyorum söyliyim 😂Baska bir maça bakmıştım depe 8.5 ust açmıştılar tam onu alacaktım son anda vazgeçtim 17 sayi attilar puaha
2 maç sordum reise sağolsun stressiz battık ikisinde de puhahaSenin 6. Hissinde aşağı kalır yanı yok
Puahahah2 maç sordum reise sağolsun stressiz battık ikisinde de puhaha
Senin sansin yok yoksa gozu kapalı gelecek maclar di puaha2 maç sordum reise sağolsun stressiz battık ikisinde de puhaha
Bell link oyunları dostum@Erhan2121 eğt de bir oyun vardı çanlar düşüp jackpota alıyordu adı neydi oyunun
Var var ben de bi enayilik ama çözemedim. Nba e oyuncu bahsi yapamadık o kötü oldu puhahaSenin sansin yok yoksa gozu kapalı gelecek maclar di puaha
Ben egt de tek bir oyun oynuyorum dost 100 dazling onun dışında slot oynamıyorum gecen sene 2 defa grand aldim üstüne 700k borca girdim puaha@Erhan2121 eğt de bir oyun vardı çanlar düşüp jackpota alıyordu adı neydi oyunun
Şeytan icadı oyun direkt şeytan kendi icat etmiş bell linkiBell link oyunları dostum
Ben bitti demeden bitmez dost pauah bakalim rol başarılı olursa nba kuponun olurVar var ben de bi enayilik ama çözemedim. Nba e oyuncu bahsi yapamadık o kötü oldu puhaha
Pragmatikten öte şeytan icadı bilmiyorum dostŞeytan icadı oyun direkt şeytan kendi icat etmiş bell linki