- 13,714
- 9,171
- 113
Ben birazdan roll accam beklerim 🙏🙏
Onu almaya alıştırma erhanim...o dağıtmaya alışkınDost takip eden kişiler demiştim valla biraz erken gelsen snaa da verirdik bi daha ki sefere ins kusura bakma
Arka planda takipteydik dostDost takip eden kişiler demiştim valla biraz erken gelsen snaa da verirdik bi daha ki sefere ins kusura bakma
İsa baba vur vur yerlere vur 😂😂Onu almaya alıştırma erhanim...o dağıtmaya alışkın) banada sözü var
İlk rolunde ilk siradayim ben...dd
tamam kanka atıyorum@aliakarca13 iban at bana dost
Ovdum seni la..gerçi yiğit ulu orta ovulmezİsa baba vur vur yerlere vur 😂😂
Şükürler olsun anladn MK 😂😂tamam kanka atıyorum
0
Bekliyorum heyecanlantamam kanka atıyorum
0
VIP slota atayimda gece yüz nakitimiz olsun..ödül rol parası geldi tşk erhanimBekliyorum heyecanlan
Abi sana attim @aliakarca13 iban at dedim atmayi bilmiyor bende yemek yiyorum ve yiyemiyorum suan ben sana 250 atsam ona atarmisinVIP slota atayimda gece yüz nakitimiz olsun..ödül rol parası geldi tşk erhanim
Atti abi çok şükürAbi sana attim @aliakarca13 iban at dedim atmayi bilmiyor bende yemek yiyorum ve yiyemiyorum suan ben sana 250 atsam ona atarmisin
Tebrikler erho çay ısmarlarmisinAtti abi çok şükür
Bak sen keyfine olur..Abi sana attim @aliakarca13 iban at dedim atmayi bilmiyor bende yemek yiyorum ve yiyemiyorum suan ben sana 250 atsam ona atarmisin
Demin atti abi saolBak sen keyfine olur..
İsa abi roll açıcan mı takipleyelimBak sen keyfine olur..
Ana sayfada açtım..maç bakiyorumİsa abi roll açıcan mı takipleyelim
Bana gelen giden yok erhoOduller gönderildi @Daimon size zahmet konu kilit dost