- 10,088
- 3,817
- 113
Hemde neee ohoo ben takip ettim hayır ben daha çok takip ettim ben öyle böyle takip etmedim donlarının rengi siyah 🤣🤣@Kara4733 biz burda 3 kişiyiz.simdi oraya gelsek dislarlar bizi hahahahaha
Hemde neee ohoo ben takip ettim hayır ben daha çok takip ettim ben öyle böyle takip etmedim donlarının rengi siyah 🤣🤣@Kara4733 biz burda 3 kişiyiz.simdi oraya gelsek dislarlar bizi hahahahaha
O anlamda değil tabikide kimse bir şey diyemez bana ama ben geldim baktım bir grup var onlar yine orda bir kupon daha tutsun karışacak orası hiç gerek yok sonra ban yiyoruzKimse dışlamaz başkan forum sahibi değiliz üyeleriz hepimiz
Doğrudur dost azıcık aşım ağrısız başım demişlerO anlamda değil tabikide kimse bir şey diyemez bana ama ben geldim baktım bir grup var onlar yine orda bir kupon daha tutsun karışacak orası hiç gerek yok sonra ban yiyoruz
Aynen öyle dostumDoğrudur dost azıcık aşım ağrısız başım demişler
Kank geliyo yazıyor arama kısmına kara burda mesajı var hemen yavşıyayım bide bana laf atıyor ya yamyam diye var mı benim yamyamlığım gördün müTamam kanka ban yersin boş ver
Tamam sakin kankaKank geliyo yazıyor arama kısmına kara burda mesajı var hemen yavşıyayım bide bana laf atıyor ya yamyam diye var mı benim yamyamlığım gördün mü
Dilenciymişim kank görüyon dimiBeyler bu konu karanin konusu değil lütfen birbirinizi kıracak kelimeler sarfetmeyin
Konuda olan herkese ulaşmaya çalışacaz bu sefer tek seferde kurtuluruz 😀Hemde neee ohoo ben takip ettim hayır ben daha çok takip ettim ben öyle böyle takip etmedim donlarının rengi siyah 🤣🤣
Gece mesaisi sonunda başlamış kankk bende diyorum bu saatlerde TG gruplarına 1000 tl bedava nakitçiler yok 🤣🤣Beyler münakaşa istemiyoruz..
Kank kesene bereket kazan yeter hedef 5 m olmasın ama 2-3 m yeter 🤣🤣Konuda olan herkese ulaşmaya çalışacaz bu sefer tek seferde kurtuluruz 😀
Şişş erhan karıştırma ortalığı dosttttBeyler bu konu karanin konusu değil lütfen birbirinizi kıracak kelimeler sarfetmeyin
Ah seni ahhh reelde olacaktın var ya ahhhhLan bı s.g dilenmemis😂neyse bişey derdimde kanitlarlaaa zorlama şansını.
Uzak dur bidaha benden uza simdi kasinma
Gösterrrrrrrrrmezsen adam değilsin ibnenin önde gidenisinLan bı s.g dilenmemis😂neyse bişey derdimde kanitlarlaaa zorlama şansını.
Uzak dur bidaha benden uza simdi kasinma
Bol şans kank
Otuuuuuz birrrr ust gelsin