- 10,088
- 3,817
- 113
Aynen öyleee 1 gün olur tam olurElbet bir gün olur her daim bu şekilde olmaz
Aynen öyleee 1 gün olur tam olurElbet bir gün olur her daim bu şekilde olmaz
@Kara4733 destek atar dedik atmadı sağlık olsunElbet bir gün olur her daim bu şekilde olmaz
Aynen yapacak birsey yok zorlan adama yapisamayiz ki@Kara4733 destek atar dedik atmadı sağlık olsun
İstedik vermedi ziki saolsun hadi ben yatar kankaAynen yapacak birsey yok zorlan adama yapisamayiz ki
34 dakkada 260 mesaj olmuş konuda midesi yanık ne kadar adam varsa toplanmış 🤣🤣Aynen yapacak birsey yok zorlan adama yapisamayiz ki
Gorusuruz kankaİstedik vermedi ziki saolsun hadi ben yatar kanka
Gece 1de ben girerim sağlam bir şekilde gelirse konuda kim varsa hepsine gönderirim 😀 tutar kaç kişi olduğuna göre değişirAynen yapacak birsey yok zorlan adama yapisamayiz ki
Karanın rollere girmiyom daha kank ya kavga gürültü çok oluyorAynen yapacak birsey yok zorlan adama yapisamayiz ki
Bütün yamyamlar orda desene puahba34 dakkada 260 mesaj olmuş konuda midesi yanık ne kadar adam varsa toplanmış 🤣🤣
Sino ordaysa zaten şefleri orda 🤣🤣Bütün yamyamlar orda desene puahba
Yok bende karayi seviyorum parası oldumu iyide dağıtıyor da orda kimin eli kimin cebinde belli değilKaranın rollere girmiyom daha kank ya kavga gürültü çok oluyor
Reis 1 i bekleme şimdi başla işte 😀Gece 1de ben girerim sağlam bir şekilde gelirse konuda kim varsa hepsine gönderirim 😀 tutar kaç kişi olduğuna göre değişir
Reis senin konuda çok yamyam var biz girmiyoruz bilerek yanlis anlamaGece 1de ben girerim sağlam bir şekilde gelirse konuda kim varsa hepsine gönderirim 😀 tutar kaç kişi olduğuna göre değişir
Bak 1 tanesi buraya sızmış o konudan 🤣🤣🤣Reis 1 i bekleme şimdi başla işte 😀
Valla kanka biz burdayız kazanırsan bizi burdan görsen çok iyi olur senin konuda yine kıyamet kopar kesinGece 1de ben girerim sağlam bir şekilde gelirse konuda kim varsa hepsine gönderirim 😀 tutar kaç kişi olduğuna göre değişir
Buraya gelirler şimdi 🤣🤣Valla kanka biz burdayız kazanırsan bizi burdan görsen çok iyi olur senin konuda yine kıyamet kopar kesin
Dostum lütfen benim konumda tartışma olmasın rica ediyorum sizdenNe diyosun la sen zirtoo
Tamam kanka ban yersin boş verZırto mırto siktir git amk yamyamı birbirinizi yiyonuz lan forumda
Kimse dışlamaz başkan forum sahibi değiliz üyeleriz hepimiz@Kara4733 biz burda 3 kişiyiz.simdi oraya gelsek dislarlar bizi hahahahaha