- 12,760
- 6,056
- 113
Tg den ettm engellemısDmyi de kapatmış arada aklıma gelip canım sıkıldıkça küfür edeyim diyordum.
Tg den ettm engellemısDmyi de kapatmış arada aklıma gelip canım sıkıldıkça küfür edeyim diyordum.
Fakirin aşkı zenginleşti 😂Aşkım birde 1k verdin adama hahahahah
Tam bir şerefsizin tekiymiş.Tg den ettm engellemıs
20k olsa 5k verecektim de bugün olmadi ama olunca o parayida atacam mulayim gibisi pek azdır bu forumda hak edene hakkını vermek zorundasinAşkım birde 1k verdin adama hahahahah
O benimle onun arasında olan aşkdı şimdi beni bıraktı zengin aşkı yaşıyor hahahajajFakirin aşkı zenginleşti 😂
hala yıyordur caldıgı parayı kaypak@Saulalvarez dagitsin
Tokatçılar çoğalmaya başladı burda.@Saulalvarez dagitsin
Oevladi seref kelimesi bile yakismiyo onaTam bir şerefsizin tekiymiş.
👍Bana iban at dost
Aynen hak edene vereceksin mülayim hak ediyor bende ediyorum hahahahaha20k olsa 5k verecektim de bugün olmadi ama olunca o parayida atacam mulayim gibisi pek azdır bu forumda hak edene hakkını vermek zorundasin
Fakir hayatı bitti @Erhan2121 in artıkO benimle onun arasında olan aşkdı şimdi beni bıraktı zengin aşkı yaşıyor hahahajaj
tıtreme gelmısAynen hak edene vereceksin mülayim hak ediyor bende ediyorum hahahahaha
Rol varmı can
Birazdan ak mı kara mı belli olur dostKara nerde ya nasıl sabahlicaz bugün
Böyleleri bir ele geçse temiz bir dayak yese bir daha yeltenemezler de yaptıklarıyla kalıyorlarOevladi seref kelimesi bile yakismiyo ona
Sen maalesef sınıfta kaldın 200 e rol basindan fazla puahaAynen hak edene vereceksin mülayim hak ediyor bende ediyorum hahahahaha