- 22,821
- 11,787
- 113
Sen naptın dubaiden para geldimiEnpara candır gerisi patlıcandır
Sen naptın dubaiden para geldimiEnpara candır gerisi patlıcandır
KaybolYürü lan meymun
Bak işine makakKaybol
Taktın Dubai'ye 🤣Sen naptın dubaiden para geldimi
Hahahahahah takılmaz miTaktın Dubai'ye 🤣
Bugün yazdı muhabbet sohbet ne zaman geliyosun dedi de işleri bi halledeyim gıdecem yanınaHahahahahah takılmaz mi
Kanka git hadi beeeBugün yazdı muhabbet sohbet ne zaman geliyosun dedi de işleri bi halledeyim gıdecem yanına
Kanka valla vaktim yok yaz bitecek mecburKanka git hadi beee
Nazar değmesin buralardayım gelecem sen bi 10 k yi devir hele😀@Mülayim6060 nerdesin dost 3 te geldi 4 de geçecez
He tamam.kanka hadi ad şimdi sende bir roll takip edelimKanka valla vaktim yok yaz bitecek mecbur
Birazdan bi 1000lik açarımHe tamam.kanka hadi ad şimdi sende bir roll takip edelim
Rakımı puahahBirazdan bi 1000lik açarım
Yaşa Varol karagalakBirazdan bi 1000lik açarım
Siteler kabus oldu bugün hala sonuclanmadi maclarin bitmesini bekliyorlar herhaldeNazar değmesin buralardayım gelecem sen bi 10 k yi devir hele😀
Uefa günleri klasiz betco. Kazanmamızı asla istemiyorlar 😀Siteler kabus oldu bugün hala sonuclanmadi maclarin bitmesini bekliyorlar herhalde
Aynen kankaHele erhan bi sonuçlansın
Mantıklısı bu zaten riske ne gerek var. 10 adım sonra 50 k inşallah 😀4 düşük oran aldim acelemiz yok yavaş yavaş ilerliyoruz bültende ki en sağlam maci almaya çalışıyorum çünkü hicbirimizde para yok bari bunu basaralim
Bol şans4 düşük oran aldim acelemiz yok yavaş yavaş ilerliyoruz bültende ki en sağlam maci almaya çalışıyorum çünkü hicbirimizde para yok bari bunu basaralim