- 28,761
- 28,222
- 113
@vurucu999  unuttum dost kusura bakma bide sen
								Kesene bereket erho@murobaşkan
@karagalak
@Valenciennes
@Metings1905
@wasil
@Kemal34
@AllanSaintMaximin
@qguzh4nn0
8 kisiye 300 birini listeye almasam suan ayip olurdu
En başından takip takip edemedim kardeşim, eğer bütçen kalmıyorsa darilmam nasıl istersen@vurucu999 unuttum dost kusura bakma bide sen
Metini almasan anlayışla karşılardı bence dost puhhaha@murobaşkan
@karagalak
@Valenciennes
@Metings1905
@wasil
@Kemal34
@AllanSaintMaximin
@qguzh4nn0
Ben metine dedi sandım laYavsak ölücü aç köpek benim bişey talep ettigimi gördün mu seni elime geçirirsem kemiklerini etinden ayiririm
hıc sıkıntı yok kardesım 300 le zengın olmayızMetini almasan anlayışla karşılardı bence dost puhhaha
Laf atarsan bi daha seni tost ederim ibneYavsak ölücü aç köpek benim bişey talep ettigimi gördün mu seni elime geçirirsem kemiklerini etinden ayiririm
200 e ne vurdun la 🤣🤣@murobaşkan
@karagalak
@Valenciennes
@Metings1905
@wasil
@Kemal34
@AllanSaintMaximin
@qguzh4nn0
Yemişim bütçesini ben takibe bakmıyorum zaten konunun basinda zaten aktif forum kullanıcılarına odul verecem diyorum kusura bakma zaten gözden kaçırdım seniEn başından takip takip edemedim kardeşim, eğer bütçen kalmıyorsa darilmam nasıl istersen
Tutmayın küçük enisteyi saliverin gitsinLaf atarsan bi daha seni tost ederim ibne
Helal metohıc sıkıntı yok kardesım 300 le zengın olmayız
Ustune alındığına göre aç ölücü leş kargası olduğunu kabul ediyorsun demek ki hoş kabul etmesen de sen bir leş kargasisinLaf atarsan bi daha seni tost ederim ibne
Bol şanslar@murobaşkan
@karagalak
@Valenciennes
@Metings1905
@wasil
@Kemal34
@AllanSaintMaximin
@qguzh4nn0
1 mac ekle 600 olurHelal meto
Yolla bana ben 600le başliyim
Efendim kank
İban mı atalım ağam@murobaşkan
@karagalak
@Valenciennes
@Metings1905
@wasil
@Kemal34
@AllanSaintMaximin
@qguzh4nn0
Lan durzu ben buraya selam verir vermez şaka yapar yapmaz laf atiyon hani role de katilmadim ama sen illa terbiyeni boz gel agzima et diyon işine bak tmm miUstune alındığına göre aç ölücü leş kargası olduğunu kabul ediyorsun demek ki hoş kabul etmesen de sen bir leş kargasisin