- 9,795
- 6,605
- 113
Başkan versin onlara maaş iiqiw8wBi kaç kişi var dost forumda bu işi meslek haline getirmiş insanlar gelip te konuyu kirlenmesin diye yazıyorum öylesine
Başkan versin onlara maaş iiqiw8wBi kaç kişi var dost forumda bu işi meslek haline getirmiş insanlar gelip te konuyu kirlenmesin diye yazıyorum öylesine
Eyvallah kankaBi kaç kişi var dost forumda bu işi meslek haline getirmiş insanlar gelip te konuyu kirletmesin diye yazıyorum öylesine
Sen neden üstüne alındın simdi puhhaaEyvallah kanka
Benim mesleğim bu 🤣🤣 roll açamıyom ilk adımdan patlıyorum 🤣Sen neden üstüne alındın simdi puhhaa
Beni biliyosun rulete gir 2 spinde 2k yap sonra kuponda batır 🤣Sen neden üstüne alındın simdi puhhaa
@Erhan2121 aldi o maci o yüzden sonuçlanmıyorGelişme var mı bende tüm kuponlar sonuçlandı
Gent hariç
Cok pis sovecem artik bunlara 4 saat oldu hala ayniGelişme var mı bende tüm kuponlar sonuçlandı
Gent hariç
Cenabet @Erhan2121@Erhan2121 aldi o maci o yüzden sonuçlanmıyor![]()
Rulette devam et sen kanka herkes bildiği işi yapsın puahhaBeni biliyosun rulete gir 2 spinde 2k yap sonra kuponda batır 🤣
Param yok şuanRulette devam et sen kanka herkes bildiği işi yapsın puahha
Sakin gözüne kestirdigine oyna acele etmeSonuçlandı da saatte bak arkadaş macta yok adam akilli alacaz da biraz bultene bakayım düzgün bi mac bulim
Ben verımmı macSonuçlandı da saatte bak arkadaş macta yok adam akilli alacaz da biraz bultene bakayım düzgün bi mac bulim
O Nalet siteden cekim verdim kanka cekim gelsin 5 10 dakikaya son adımı atariz artikBen verımmı mac