- 10,075
- 3,805
- 113
Kafanı dinle başkanım böyle oynamazdın sen bu ararlar çok oynadın bi ara ver çok kazandın dün çok verdin bugünZamanı gelince telafi edecem ama
Kafanı dinle başkanım böyle oynamazdın sen bu ararlar çok oynadın bi ara ver çok kazandın dün çok verdin bugünZamanı gelince telafi edecem ama
Aynen baskı oldu bu anda üstümde birde bülten çok kötüydü bugün keşke akşamı bekleseydimKafanı dinle başkanım böyle oynamazdın sen bu ararlar çok oynadın bi ara ver çok kazandın dün çok verdin bugün
Olsun biraz ara ver vallaha akşamda oynama biraz toparlan kazancın sarhoşluğu var kaybetme dönemi artıkAynen baskı oldu bu anda üstümde birde bülten çok kötüydü bugün keşke akşamı bekleseydim
Kanka sarhoşluk gitti çünkü sıfırladım hahahahhaOlsun biraz ara ver vallaha akşamda oynama biraz toparlan kazancın sarhoşluğu var kaybetme dönemi artık
Geçmiş olsun erhoDep Allah belanı versin senin 1.50 orandan da yatıyoruz garanti olsun diye yüksek oran almadık bunlarda ayaksız çıktı vallahi yeter bıktım
Sans artik hiç donmuyor valla iyice soğudum artık yeminlenGeçmiş olsun erho
dur la son dk gelebilir mac bitmediGeçmiş olsun erho
İnşallahdur la son dk gelebilir mac bitmedi
Futbol iş değil kirveSans artik hiç donmuyor valla iyice soğudum artık yeminlen
Nba olsa futbol oynamıyorum normalde de oda yok sezon bitti bizde bittikFutbol iş değil kirve