- 8,421
- 3,657
- 113
şansın bol olsunBeyler takibe gerek yok çok sıkıntılarım var bu ara bu parayida borc aldim o yuzden bugün kendime oynucam yinede 1 arkasi belki görürüm hedefi tamamlarsam bol sans
şansın bol olsunBeyler takibe gerek yok çok sıkıntılarım var bu ara bu parayida borc aldim o yuzden bugün kendime oynucam yinede 1 arkasi belki görürüm hedefi tamamlarsam bol sans
Bu los oldu diğeri de yakacak gibiKombine şeklinde gidicem o sekil gelirse belki hedefe ulaşırım
Burasıda los 1.50 orandan surekli yatıyoruz saka gibiBuda 3
Bol bol şanslar dostNeyim var neyim yok buraya attim imkansizi denicem gelirse 2 dosta ulaşırım gelmezse zaten para bitti
Bol sansNeyim var neyim yok buraya attim imkansizi denicem gelirse 2 dosta ulaşırım gelmezse zaten para bitti
Bu kupondan sonra keyfini ancak doeda toparlar ErhancımNeyim var neyim yok buraya attim imkansizi denicem gelirse 2 dosta ulaşırım gelmezse zaten para bitti
Bol şansların olsun dostum takipteyimNeyim var neyim yok buraya attim imkansizi denicem gelirse 2 dosta ulaşırım gelmezse zaten para bitti
Bastan yatar diye oynadım o yuzden kafam rahat biraz senin gibi oynayalım dedim puahhaBu kupondan sonra keyfini ancak doeda toparlar Erhancım
Alttan zararı çıkartacak bi şeye oynamadıysan çok benim tarz olmamıştır 😅Bastan yatar diye oynadım o yuzden kafam rahat biraz senin gibi oynayalım dedim puahha
Nesine100 TL papara nereye yatırılır var mı bilen
Yok valla onu oynucak tutar yok bakalim sans iste ya tutarsa misaliAlttan zararı çıkartacak bi şeye oynamadıysan çok benim tarz olmamıştır 😅
Parolapara kullan şakır şakır çekiyorlar bi problem yok100 TL papara nereye yatırılır var mı bilen
O ne kankaNesine
Telefon NFC desteklemiyor Dostum şu anParolapara kullan şakır şakır çekiyorlar bi problem yok