- 28,054
- 27,275
- 113
Beyler takibe gerek yok çok sıkıntılarım var bu ara bu parayida borc aldim o yuzden bugün kendime oynucam yinede 1 arkasi belki görürüm hedefi tamamlarsam bol sans
Bol şans umarım düzeltirsin reisBeyler takibe gerek yok çok sıkıntılarım var bu ara bu parayida borc aldim o yuzden bugün kendime oynucam yinede 1 arkasi belki görürüm hedefi tamamlarsam bol sans
Bol bol şanslar dost beklentim yok maksat zaman geçsin takip edelimBeyler takibe gerek yok çok sıkıntılarım var bu ara bu parayida borc aldim o yuzden bugün kendime oynucam yinede 1 arkasi belki görürüm hedefi tamamlarsam bol sans
Sıkıntılarını gidermen dileğiyle Dostum 🙏Beyler takibe gerek yok çok sıkıntılarım var bu ara bu parayida borc aldim o yuzden bugün kendime oynucam yinede 1 arkasi belki görürüm hedefi tamamlarsam bol sans
Kasada gitsen kasa yarisida birazcık şans olacak dost yoksa naparsan yap olmuyorKasa basarak gitmicem yavaş yavaş ilerlemek istiyorum adım 1
Parayi 2 siteye attim sans carki için bakalimKasada gitsen kasa yarisida birazcık şans olacak dost yoksa naparsan yap olmuyor
Başardım demeni dört gözle bekliyorum Dostum haydiii bakalımKombine şeklinde gidicem o sekil gelirse belki hedefe ulaşırım
Şans çarkı seninle olsun dostumParayi 2 siteye attim sans carki için bakalim
Burasi won olduKasa basarak gitmicem yavaş yavaş ilerlemek istiyorum adım 1
Tebrikler siradaki dostBurasi won oldu
Kanka böyle bir durum varsa niye konu açtın kupon paylaşınca zaten yatma olasiligi yüksek 🤣🤣Beyler takibe gerek yok çok sıkıntılarım var bu ara bu parayida borc aldim o yuzden bugün kendime oynucam yinede 1 arkasi belki görürüm hedefi tamamlarsam bol sans
Show yapacam gorun diye yaptım ulasirsam bi arkasi görürüm merakt etme dost o kadar da kendimize oynamayizKanka böyle bir durum varsa niye konu açtın kupon paylaşınca zaten yatma olasiligi yüksek 🤣🤣
Dost işini hallete gerisi önemli değil haydi bol şansın olsunShow yapacam gorun diye yaptım ulasirsam bi arkasi görürüm merakt etme dost o kadar da kendimize oynamayiz
🥰🙏Burasi won oldu
Eyw dost saolDost işini hallete gerisi önemli değil haydi bol şansın olsun