- 63,893
- 29,469
- 113
Şans öenmli sağlık olsunBazen sansin yanınızda olması lazım sans yoksa hayatta kazanc ta olmaz 24 oranlik kombine tek golden yine lose oldu
Şans öenmli sağlık olsunBazen sansin yanınızda olması lazım sans yoksa hayatta kazanc ta olmaz 24 oranlik kombine tek golden yine lose oldu
Yaparım kanka ama hedef 17k olacak ama başka türlü kurtarmaz bizi@Erhan2121 patlatırmısın rolling moraller nasıl
Öyle kasam yok ya 250₺ para var onuda sana saklayacağım moral olsun diye istersenYaparım kanka ama hedef 17k olacak ama başka türlü kurtarmaz bizi
Sans dun ne snaa güldu nede bana dostum gerçekten hayatta kazanman için sans a gerçekten ihtiyac var yoksa başka türlü en iyi tahminleri bile yapsak ta kazanamiyizŞans öenmli sağlık olsun
Ben paranın boyutuna bakmıyorum zaten dost 250 ilede bi 5k yapılabilir dostÖyle kasam yok ya 250₺ para var onuda sana saklayacağım moral olsun diye istersen
Hadi yolla o zaman İban kankaBen paranın boyutuna bakmıyorum zaten dost 250 ilede bi 5k yapılabilir dost
Eyw dostum saolSağlık olsun dost
TmHadi yolla o zaman İban kanka
Aynen mesela dün rahat geliyodu bi anda terse döndü en iyi tahmindi ama yattı neyse hadi sen bi rol yap bol şans puhahaSans dun ne snaa güldu nede bana dostum gerçekten hayatta kazanman için sans a gerçekten ihtiyac var yoksa başka türlü en iyi tahminleri bile yapsak ta kazanamiyiz
Bu gülüşü Forumda herkese aşıladı ama kendisi kayboldu gitti nerdesin be adam evlatların üşüyor puhaha @butraguenoAynen mesela dün rahat geliyodu bi anda terse döndü en iyi tahmindi ama yattı neyse hadi sen bi rol yap bol şans puhaha