- 33,304
- 8,954
- 113
Gel PİSİ 🐱Gel lütfen rica ediyorum gel artik
Gel PİSİ 🐱Gel lütfen rica ediyorum gel artik
Tsk hocam zaten isminin altına losers yazigimdan beri harbi losers olduk puahha kazancı unuttuk artikE bol şans
Yinemi uyku tutmadı ablacım puahaGel PİSİ 🐱
Pozitif düşün dost faydası olur belkiTsk hocam zaten isminin altına losers yazigimdan beri harbi losers olduk puahha kazancı unuttuk artik
Profilde değiştirdim nafile hocam maalesef kaybediyoruzPozitif düşün dost faydası olur belki
Profile kebap resmi koymak lazım. @marinpnn denen tavukçu koydu 2 defa Max aldı o ayProfilde değiştirdim nafile hocam maalesef kaybediyoruz
Onuda deneriz hocam kazanc olana kadar herseyi denicez artik puabaProfile kebap resmi koymak lazım. @marinpnn denen tavukçu koydu 2 defa Max aldı o ay
Sen geçen @melo52 den roll için para alıp rol. Başarılı oldunda kaçip milletin parasını vermeyen kişi değilsin demi ben karistiriuirumMinnesota 2 oldu
Bol şanslar dostGel lütfen rica ediyorum gel artik
Elmasların 760 olmuş Hüso, boz da kupon yap yarınSen geçen @melo52 den roll için para alıp rol. Başarılı oldunda kaçip milletin parasını vermeyen kişi değilsin demi ben karistiriuirum
Dost ben birdefa aldım ikincide daha yüksek istemiyormuElmasların 760 olmuş Hüso, boz da kupon yap yarın
SanmamDost ben birdefa aldım ikincide daha yüksek istemiyormu
2 ciye 2000 bin ietiyor dostSanmam
Benim epey var elmas da mesaj kaç olmadı gerekiyor du..2 ciye 2000 bin ietiyor dost
Buyur...Dostlar bir sey sorcam