- 43,371
- 12,074
- 113
Diger konuda 759 x 1.50 yapti sihirbazliga gerek yok hggDoğru nerden bildin
Diger konuda 759 x 1.50 yapti sihirbazliga gerek yok hggDoğru nerden bildin
Ben senin içini de dışını da içini de ve içini de bilirim erhanımDoğru nerden bildin
Ne faiz verir şimdi o paraya be, tebrikler.1k attim 1.5k aldim kanka 500 cepte sukur
Aynen faiz haram kanka işim olmazNe faiz verir şimdi o paraya be, tebrikler.
Açık olsa da bu durumlarda tiye almazlar 🤣🤣Zengin insanlarin dm si açık olmaz kanka daha ogrenemedin mi puahah
Yok almam hayatta puahhaAçık olsa da bu durumlarda tiye almazlar 🤣🤣
Faiz dememiş olalim onun adina,Aynen faiz haram kanka işim olmaz
Geçmişte yaşandıYok almam hayatta puahha
Bos ver hepsini ode borclarinin devam etmeyi dusunme vermis kadar oldunEvet bastan dediğim gibi borc harç sag soldan alduk birseyler gotu kurtardık şükür gönlüm ister diki herkese 5 10 k atayım ama burda kimse kimsenin hayatını bilmiyor maalesef suan para dağıtacak gücüm yok maalesef geldiği gibi hepsi gidecek 1 2 kupon daha yaparim gelirse bi kaç dostuma ulaşırım onlara ulasirsam ben onlardan daha çok mutlu olurum bugün beni mazur görün lütfen ama gerekli kişilere dönüş yapılacaktır
Kolpa erhann yuru la paranı al çene yapmaEvet bastan dediğim gibi borc harç sag soldan alduk birseyler gotu kurtardık şükür gönlüm ister diki herkese 5 10 k atayım ama burda kimse kimsenin hayatını bilmiyor maalesef suan para dağıtacak gücüm yok maalesef geldiği gibi hepsi gidecek 1 2 kupon daha yaparim gelirse bi kaç dostuma ulaşırım onlara ulasirsam ben onlardan daha çok mutlu olurum bugün beni mazur görün lütfen ama gerekli kişilere dönüş yapılacaktır
Bakma kimseye brocan kimse kimsenin ne yaşadığını bilmiyor işte yapacak bir şey yok iyi geceler 🖖🖖Evet bastan dediğim gibi borc harç sag soldan alduk birseyler gotu kurtardık şükür gönlüm ister diki herkese 5 10 k atayım ama burda kimse kimsenin hayatını bilmiyor maalesef suan para dağıtacak gücüm yok maalesef geldiği gibi hepsi gidecek 1 2 kupon daha yaparim gelirse bi kaç dostuma ulaşırım onlara ulasirsam ben onlardan daha çok mutlu olurum bugün beni mazur görün lütfen ama gerekli kişilere dönüş yapılacaktır
Kendini sıkıntıya sokma hiç bı zaman değmez buradaki çoğu insan için kontrollu oynaEvet bastan dediğim gibi borc harç sag soldan alduk birseyler gotu kurtardık şükür gönlüm ister diki herkese 5 10 k atayım ama burda kimse kimsenin hayatını bilmiyor maalesef suan para dağıtacak gücüm yok maalesef geldiği gibi hepsi gidecek 1 2 kupon daha yaparim gelirse bi kaç dostuma ulaşırım onlara ulasirsam ben onlardan daha çok mutlu olurum bugün beni mazur görün lütfen ama gerekli kişilere dönüş yapılacaktır
@Shellac Bu yarmayı burdan alin dm den düşmeyen adam gelmiş burda bana kelime yapiyor foruma hiç bir katkısı olmayan bos adamin teki sadece işi gücü herseye salça olmakKolpa erhann yuru la paranı al çene yapma
Sapasap egeler sana ona çok para attim neredesiniz de bana bir kuruş hayriniz dokundumuda konuşuyorsun Cakal erifKolpa erhann yuru la paranı al çene yapma
@Shellac hakaret edıyor kahpeSapasap egeler sana ona çok para attim neredesiniz de bana bir kuruş hayriniz dokundumuda konuşuyorsun Cakal erif
Dun adamdan 250 alıp rol açtım 5 6 adama para gönderdim sen kimsinde bana laf atıyon@Shellac hakaret edıyor kahpe
Bi bana atmadin ama atma bos ver artik ugrama diyom her zaman ki gibi ugrama kumara cok fena oynuyon çünkuSapasap egeler sana ona çok para attim neredesiniz de bana bir kuruş hayriniz dokundumuda konuşuyorsun Cakal erif