- 103,075
- 58,221
- 113
Oyle goxukuyor kornerlerde ev 7.2 ondeGolden sonra yaşlandı herhalde iyice
Oyle goxukuyor kornerlerde ev 7.2 ondeGolden sonra yaşlandı herhalde iyice
Valla Real Madrid'e 2.50 veren Betco kendine kazık atmış resmenGolden sonra yaşlandı herhalde iyice
Aynen bir ara askıya girdi en iyisi izleyip kanser edeyim kendimiUlan aski oldu aklim gitti ha 😁
Yerinde olsam hayatta izlemem 2.0 olsa izlerdim amaAynen bir ara askıya girdi en iyisi izleyip kanser edeyim kendimi
bilbao doğumlu o zaten yabancı sayılmaz altyapı dahil orada oynayıp yaşamış ispanya vatandaşlığı varBilbao'ya bak. Kadroda 1 yabanci oyuncu var. Allah bilir o da Bask dogumludur. Şu tabularini yikip 3-5 yabanci alsalar belki her sene ilk 4 e girecekler.
Şuan resmen o durumdayım dayan diyorum Barcelona Karşılaşması gibi bütün herkes patlayacakReal Madrid"e dayan da denmez ki tuhaf olur at 2yi Real Madrid![]()
Tahmin etmistim de zenci olunca acaba yabanci mi diye dusundum. Demek o da degilmisbilbao doğumlu o zaten yabancı sayılmaz altyapı dahil orada oynayıp yaşamış ispanya vatandaşlığı var
Kotuyu cagirma laŞuan resmen o durumdayım dayan diyorum Barcelona Karşılaşması gibi bütün herkes patlayacak
Real Madrid böyle bitirŞuan resmen o durumdayım dayan diyorum Barcelona Karşılaşması gibi bütün herkes patlayacak
Aynen 10 olmus muhtemelen 9.5 yada 10,5 dur ama 12yi gecer bnceKorner desek şimdiye bitmiş idi