- 6,725
- 5,793
- 113
Çıkarda gölgesinde serinleyelim bu sıcak havada 🤠
AhahahahahahahahahahahahahahagÇıkarda gölgesinde serinleyelim bu sıcak havada 🤠
Oynsydn dost kupa maçı setler 2-2 3 olan kznyr bu mç 0 btmyckte hangisi btck bide lyon gerdeydi ilk defa 100 bastm bende ona yanıyrmKafayi yicem baskette 0 bilmek efsane bisey
Aha wonn evırtom attıAma evin hakkını ver son hucumu iyi kullandı
Para yok abi malesef abi öğrenciyiz de izlemesi efsane keyifliydi helal olsunOynsydn dost kupa maçı setler 2-2 3 olan kznyr bu mç 0 btmyckte hangisi btck bide lyon gerdeydi ilk defa 100 bastm bende ona yanıyrm
Helall herkes won olsun 9nsallahAha wonn evırtom attı
Neolucaktı dost bosa macmı verıcezAha wonn evırtom attı
Eyvallah abi sen ve @iskorpit payfix atın şimdi çkm veryrm işe geldim 3te yemk molam da 100er ateşlym size 😆😆Seversin baskette beraberliği sezer ☺ tbrk
Supeeer kaç oldu kasa çıkar içinden borcunu ustad hemenAha Murat reisin söylediğimde geldi noluyor.🤠
Cek aman gecenkı gibi olmasınEyvallah abi sen ve @iskorpit payfix atın şimdi çkm veryrm işe geldim 3te yemk molam da 100er ateşlym size 😆😆
Bn onu oynmyı unuttum yaNeolucaktı dost bosa macmı verıcez
Beton yetmez be adam vuruyor dalgayı 🤠Eyvallah abi sen ve @iskorpit payfix atın şimdi çkm veryrm işe geldim 3te yemk molam da 100er ateşlym size 😆😆
Sezer abi bana da düşer mi abi yoksaa da canin sagolsunEyvallah abi sen ve @iskorpit payfix atın şimdi çkm veryrm işe geldim 3te yemk molam da 100er ateşlym size 😆😆
Eline sağlık abi az bastım ama olsunEren bu da geldi kardesim tebrikler @Erenozturk81
Borcunu çıkar içinden hemenEline sağlık abi az bastım ama olsun
Kasan kac oldu erenEline sağlık abi az bastım ama olsun
Devamsa mac vereyımKasan kac oldu eren