- 14,934
- 5,122
- 113
Garibanın yüzü gülmez
Herkese hayırlı geceler dostlar
Herkese hayırlı geceler dostlar
Bu hafta anlasmis hepsi gol cikmiyo depbatmadan nanayLazio attı sporting de gol yok
Şampiyon lar ligide kuruydu grup maçlarından sonra oynanacak gibi değil bunlaraBu hafta anlasmis hepsi gol cikmiyo depbatmadan nanay
Barça maçında 1 1 dedin keşke buda öyle olsa goller yağsa 😂Belli olmaz bakmisin dk 60 1-1
Barca da 2 takımda formdaydi burda ev kötü dep tras 1-1 e gelmesi zor ama kısmet belli olmaz bı takim kötüyse kötü o sıra bulasmicanBarça maçında 1 1 dedin keşke buda öyle olsa goller yağsa 😂
Helal dost böyle yorumlari ücretsiz yapma bı dahaBugün maçlar hep alt basket te alt geliyor genelde
Legia basket maçına banko bir diyordum gittim 149 tan alt aldım uçtu maç birde fark attı çok ah aldık bize gelmezHelal dost böyle yorumlari ücretsiz yapma bı daha
2 kişiden birinin ahi bizde dost ne bekliyonLegia basket maçına banko bir diyordum gittim 149 tan alt aldım uçtu maç birde fark attı çok ah aldık bize gelmez
Çare yok dost bize ölüm bile kurtarmaz bizi2 kişiden birinin ahi bizde dost ne bekliyon
Olum imanı olana kurtuluş bize azap dost bu haram yediklerimiz bak gor nasıl çıkacakÇare yok dost bize ölüm bile kurtarmaz bizi
Valla ne azap cekeceksek çekelim razıyım dost böyle yasanilmazOlum imanı olana kurtuluş bize azap dost bu haram yediklerimiz bak gor nasıl çıkacak
Elini cakmaga tut bakalım dost dayanabilen mi öyle konusuyoz ama hayatımız palavraValla ne azap cekeceksek çekelim razıyım dost böyle yasanilmaz
Abartma dost o kadar skmezler bence anlayışla karsilayabilirlerElini cakmaga tut bakalım dost dayanabilen mi öyle konusuyoz ama hayatımız palavra