- 17,387
- 27,759
- 113
Sağol dostum bu aralar kuponlar hep kötü gidiyor tutan yok ama bak bozayim kuponu gelir 😄Senin kuponlar çok mantıklı oluyor ama şansın çok açık olmuyor dost.Umarım bacağı bu kuponda kırarsın rastgele
Sağol dostum bu aralar kuponlar hep kötü gidiyor tutan yok ama bak bozayim kuponu gelir 😄Senin kuponlar çok mantıklı oluyor ama şansın çok açık olmuyor dost.Umarım bacağı bu kuponda kırarsın rastgele
🫢Sen kendini biliyon ben kendimi kanka boşver
Ekli dosyayı görüntüle 306303
Bak turnuvada hergun liderim 10 bin ftn altinda çevrimim yok günlerdir 😄
Sağlık olsun dost elbet dönecek o şans.Döndüğü zaman fazlasıyla çıkarırsın inşallahSağol dostum bu aralar kuponlar hep kötü gidiyor tutan yok ama bak bozayim kuponu gelir 😄
Nasıl dayaniyon vbette ben arka arkaya kaç kez 5 bin bıraktım oraya hiçte vermiyor slotları adam seciyo bu ibnelerSen kendini biliyon ben kendimi kanka boşver
Ekli dosyayı görüntüle 306303
Bak turnuvada hergun liderim 10 bin ftn altinda çevrimim yok günlerdir 😄
Enişte sen slotta mı oynardın 😂Nasıl dayaniyon vbette ben arka arkaya kaç kez 5 bin bıraktım oraya hiçte vermiyor slotları adam seciyo bu ibneler
Paramız ödendi mi dost bırak şimdi duygusallığıSağlık olsun dost elbet dönecek o şans.Döndüğü zaman fazlasıyla çıkarırsın inşallah
Slotları evet leş rulet oynuyorum benNasıl dayaniyon vbette ben arka arkaya kaç kez 5 bin bıraktım oraya hiçte vermiyor slotları adam seciyo bu ibneler
Ben 625 ten çevirdim kaç kez kendini slotcu sananlara gelsinEnişte sen slotta mı oynardın 😂
Vbet ıyı soyuyo 150 ftn bıraktık ıkı gundeNasıl dayaniyon vbette ben arka arkaya kaç kez 5 bin bıraktım oraya hiçte vermiyor slotları adam seciyo bu ibneler
Sonra geldıgımız yer totem alanıVbet ıyı soyuyo 150 ftn bıraktık ıkı gunde
Bıze soz vermısmıydın kacırmıs olmayakOnay varda gelen giden yok dost 😂 Bu 1xBet çok uzun sürüyor papara o yüzden beklemedeyiz Ekli dosyayı görüntüle 306306
Dost içliğin neden aralık olduğunu şimdi anlamış oldum 😂Ben 625 ten çevirdim kaç kez kendini slotcu sananlara gelsin
Evet dost verdi sana da bana daBıze soz vermısmıydın kacırmıs olmayak![]()
Rulette noldu 7 8 el 33 çevre aldım 11 22 attı o seride yakında atar 33 u genelde ulan yemin olsun 33 te 160 lira varım en az 6 7 el aldım bıraktım atmıyor çünkü alakasız hep çektiğim el 500x verdi bunlar çok büyük şeytan masada benim gibi basan yok doğru düzgün beni eledi gitti attı 500xi Allah belalarını versin sahtekarlarinSlotları evet leş rulet oynuyorum ben
Bı 625 atarsın bı turda senden ceviririz dostDost içliğin neden aralık olduğunu şimdi anlamış oldum 😂
Çekiliş dışı Güllü dostumuza bi 250 atayım 150 yi kendine 10₺ dan 15 tur çevirmeye ayırsın 100 lede size bir roll yapar dostBıze soz vermısmıydın kacırmıs olmayak![]()
Kaç milyonluk oynamisin orda yaziyo muOnay varda gelen giden yok dost 😂 Bu 1xBet çok uzun sürüyor papara o yüzden beklemedeyiz Ekli dosyayı görüntüle 306306