- 48,743
- 53,285
- 113
Nealaka Cacık DostCacıktaki salatanın çeşidi silor mu diyor dost
Nealaka Cacık DostCacıktaki salatanın çeşidi silor mu diyor dost
goy goy mu yapıyor anlamadım iyiyiz Biraz sımdı ondan anlamıyomCacıktaki salatanın çeşidi silor mu diyor dost
O takım gazı aldı burdan Meksika sınırına kadar kovalar depi 😂Atlante 2-0![]()
Erhan dosta sor dost ben sadece anlamadım diyince yazayım dedim konuyu bilmiyorumNealaka Cacık Dost
Sen bosver Cacıgı 1 tl yatıra bılecegımız Yer varmı Sen bilirsin SiteleriErhan dosta sor dost ben sadece anlamadım diyince yazayım dedim konuyu bilmiyorum
@erhanbey22 Canı sıkılıyor Galiba @DistinErhan dosta sor dost ben sadece anlamadım diyince yazayım dedim konuyu bilmiyorum
Sen şaka yapmıyorsun demi bende goy goy geçiyor sanıyorum 😅Sen bosver Cacıgı 1 tl yatıra bılecegımız Yer varmı Sen bilirsin Siteleri
yok saka Yapmıyorum 1 tl sıte bulamadık laaaa varsa soyleSen şaka yapmıyorsun demi bende goy goy geçiyor sanıyorum 😅
Nesineye yatır toto oyna dost 3 trilyon veriyormuşSen bosver Cacıgı 1 tl yatıra bılecegımız Yer varmı Sen bilirsin Siteleri
Valla kral duymadım hiç öyle bir site bence vardırda merdiven altıdır onuda biz bilmiyoruz 😂yok saka Yapmıyorum 1 tl sıte bulamadık laaaa varsa soyle
paparada 10 tl olması lazım oraya atabılmem ıcın 10 tl assasını gondermıyor Dost @DistinNesineye yatır toto oyna dost 3 trilyon veriyormuş
Valla bilmiyorum dost 1₺ yatırılan yerpaparada 10 tl olması lazım oraya atabılmem ıcın 10 tl assasını gondermıyor Dost @Distin
Bagıs yapalım 4,40 tl mızıValla bilmiyorum dost 1₺ yatırılan yer