- 16,746
- 6,574
- 113
Dusecek mal istanbul hala sut yok bisey yok maça çikmisİstanbul maçı yürüyerek top oynuyolar iyi ayar çekmişler 😂
Dusecek mal istanbul hala sut yok bisey yok maça çikmisİstanbul maçı yürüyerek top oynuyolar iyi ayar çekmişler 😂
1 kere çıktılar abi zaten defanstan yazık yaw artık alenen göstere göstere şike var bizim ligdeDusecek mal istanbul hala sut yok bisey yok maça çikmis
İlla vardır tabi en güzeli oynamiyican bizim ligede sen tv karsinda dayanamiyon yapistiriyon kim varsa1 kere çıktılar abi zaten defanstan yazık yaw artık alenen göstere göstere şike var bizim ligde
Ben ta dünden almıştım yaw bugün almadım izledikten sonra 😂İlla vardır tabi en güzeli oynamiyican bizim ligede sen tv karsinda dayanamiyon yapistiriyon kim varsa![]()
Simdi salladık arkalarından ikinci yarı gol show yapiyolarmişBen ta dünden almıştım yaw bugün almadım izledikten sonra 😂
Hadı bakalımDostlar kuponu 300e bozdum rulette kasayı geri topladım çektim şimdi farklı bir siteden devam ediyoruz
bu maçları takip etmek sıkıcıydı zaten dostumDostlar kuponu 300e bozdum rulette kasayı geri topladım çektim şimdi farklı bir siteden devam ediyoruz
gol olmuyo hiç birindebu maçları takip etmek sıkıcıydı zaten dostum![]()
Basket candır
Şike kokusu varAynen bizim ligler bitmiş