- 64,619
- 29,960
- 113
Bitti dep atsa gelmişti
Bol şans dostDostlar bu iş çok uzadı tek kupon atıyorum gelirse oyun biter Dmler açık olsun yazacağım şimdiden bol şanslar
Kupon 8 Son kuponEkli dosyayı görüntüle 303900
Bol şanslarDostlar bu iş çok uzadı tek kupon atıyorum gelirse oyun biter Dmler açık olsun yazacağım şimdiden bol şanslar
bol şanslar dostDostlar bu iş çok uzadı tek kupon atıyorum gelirse oyun biter Dmler açık olsun yazacağım şimdiden bol şanslar
Bol şans dost katılma şansım varmi yeni geldim ama karar seninDostlar bu iş çok uzadı tek kupon atıyorum gelirse oyun biter Dmler açık olsun yazacağım şimdiden bol şanslar
Bolsans simdiden 40 dakikaya ilk iki maç baslayacakDostlar bu iş çok uzadı tek kupon atıyorum gelirse oyun biter Dmler açık olsun yazacağım şimdiden bol şanslar
Manisa maçına kalır bu kuponDostlar bu iş çok uzadı tek kupon atıyorum gelirse oyun biter Dmler açık olsun yazacağım şimdiden bol şanslar
Katil dostumBol şans dost katılma şansım varmi yeni geldim ama karar senin
Eyv dostKatil dostum
Spezia atar mı gol napoli fazla atmaz gibiManisa maçına kalır bu kupon
Yattı şimdiden 🤣🤣gelecek sanki bu
vay awYattı şimdiden 🤣🤣
Napoli de ilk yarı 2 gol çıkar benceSpezia atar mı gol napoli fazla atmaz gibi
Şansın bol olsun dost güzel kuponDostlar bu iş çok uzadı tek kupon atıyorum gelirse oyun biter Dmler açık olsun yazacağım şimdiden bol şanslar
Sağol dostumŞansın bol olsun dost güzel kupon
Bol şans dostumDostlar bu iş çok uzadı tek kupon atıyorum gelirse oyun biter Dmler açık olsun yazacağım şimdiden bol şanslar
Bolsans dostDostlar bu iş çok uzadı tek kupon atıyorum gelirse oyun biter Dmler açık olsun yazacağım şimdiden bol şanslar