- 40,143
- 20,821
- 113
Harcadı pozisyonu töbe töbe
Bu ay rulet bonus ekledimi en son 500den sonra knkUmarım dost rulette 1k verdim vbete onu geri alicam 😂
Yok pragmatik ekledi 500 pic olduBu ay rulet bonus ekledimi en son 500den sonra knk
Ruletcilere bir şey yok genelde slot ekliyorlarYok pragmatik ekledi 500 pic oldu
Oda cevrimli oluyor bitmiyor çevrimRuletcilere bir şey yok genelde slot ekliyorlar
Gold üye misin senOda cevrimli oluyor bitmiyor çevrim
Ama 15-20 gün önce kendim istedim şans bonusu 300 TL tek kat cevrim nakit ekledi tüm alanlarda geçerli parada yoktu 600 yaptım çektim hemen 😂
AynenGold üye misin sen
Bilmiyorum ama yariyodur elbet ben silver Bi kere 300 bonus 1kere 70 2 kerede spin eklediler o kadar 4 5 aydir yatiriyom iyi yine atlasa kac k yatırdık Bi kere 50 lira vermedi 🤣 bide kaç senedir üyeyiz utanmadan üye olun deneme bonus verelim diye aradiAynen
Ne işe yarıyor o
90 oldu gol yok şaka gibi1 tane gol cikmadi bu Paraguay en beter ilk 3 ligden biri
Atlas çok pinti bu konudaBilmiyorum ama yariyodur elbet ben silver Bi kere 300 bonus 1kere 70 2 kerede spin eklediler o kadar 4 5 aydir yatiriyom iyi yine atlasa kac k yatırdık Bi kere 50 lira vermedi 🤣 bide kaç senedir üyeyiz utanmadan üye olun deneme bonus verelim diye aradi
Aynen şans ordada yok iste oraya dadandik zamanında kaldı öyle pin Asya dan oynardık hep çıktı sponsorluktan bıraktık vbet iyi slotlari kötü ama satın alma özellikleAtlas çok pinti bu konuda
Vbet gibi de cömert başka site yok
Seviyorum sağlam site çekimler 2 dk istediğin gibi oyna
Ya maç öncesi kupon yapıyorum cash bile düşmüyor bastığın miktar
Hiçbir sitede görmedim boyle
Evet slotlar kötü bende düzgün birşey aldığımı hatırlamıyorumAynen şans ordada yok iste oraya dadandik zamanında kaldı öyle pin Asya dan oynardık hep çıktı sponsorluktan bıraktık vbet iyi slotlari kötü ama satın alma özellikle
Sağlık olsun dost ne diyelimYazık oldu geçmiş olsun oynama bu Paraguay a dk 1 de atarlar öyle bitirirler çok şerefsiz takimlari
Sağol dostumSağlık olsun