- 25
- 12
- 3
En fazla 20 dolar yaziyorya kardesim bonus açıklamasında4500 TL bakiye var 100 TL yatirsam ne kadar çekebilirim dostlar
En fazla 20 dolar yaziyorya kardesim bonus açıklamasında4500 TL bakiye var 100 TL yatirsam ne kadar çekebilirim dostlar
TesekkurlerEn fazla 20 dolar yaziyorya kardesim bonus açıklamasında
Nasil cekim yaptinkimlikli selfie şart değil ben yüklemedim
Biraz bekle 10 dkka sonra en bastan gir dene oyle oluyorVPN filan şüpheli işlem diyor üye olamıyorum VPN de açık değil ne kendi internetimle nede wifi ile üye olunuyor siz nasıl üye oldunuz
Rica ederim bol sanş 🙏🏻Tesekkurler
Gizli sekmende denedim üye oldum bu sefer de giriste VPN diyorBiraz bekle 10 dkka sonra en bastan gir dene oyle oluyor
6 saatir ödemedi halen paratim ile5 saatir çekim bekliyorum paratim ile halen ödemedi site bakalım.
Ödeyeceğinide sanmiyorum kardeşim insallah öder ama içimde iyi hisler uyandirmadi bu site bir pustluk donuyor arkada orasi kesin oltalama saldirisi yapıyor olabilir siber güvenlikten anlayan biriyse kurucusu sitedeki kullanicilar hacklenmeye baslayinca anlariz ama akli varsa 1 2 ay sonra yapar saldiriyi suan ayagim tasa takılsa bunlardan bilirim o kadar kuşkulandım buradan6 saatir ödemedi halen paratim ile
Aynı sorunlar bende de var şüpheli diye uyarı veriyor daha giriş bile yapamadım ki ben anlayamadım siteyi galiba üye olmamız gerekiyor buraya kendilerinin olsun bonuslariArkadaslar bu site supheli bence neden derseniz vpn kullanmiyorum suphbeli etkinlik tespit edildi diye uyari veriyor girerken vpn cart curt diyor siteye almiyor bu 1 bonusu uye olduktan sonra bende gorunmedi bu 2 siteye girince telefobda yogun kasilmalar oluyor sitenin indexine kullanicinin cihazina baglanan arka kapilar gomulmus olma ihtimali cok yuksek bu 3 canli destekde fatih diye bir gt duruyor cevap verme tenazulune bile girmiyor bu 4 her acidan cok supheli bir site dikkatli olun olumlu yorumlari tuhaf buluyorum suanda girin kendiniz bir gorun ayni sorunlari yasayanlar belirtirse sevinirim herkez cekim vermis bir bizmi maliz anlamadim site phishing olabilir