http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Epybet Deneme Bonusu

Dilara27d

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
66
18
8
VPN filan şüpheli işlem diyor üye olamıyorum VPN de açık değil ne kendi internetimle nede wifi ile üye olunuyor siz nasıl üye oldunuz

RichiePich

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
25
12
3
Arkadaslar bu site supheli bence neden derseniz vpn kullanmiyorum suphbeli etkinlik tespit edildi diye uyari veriyor girerken vpn cart curt diyor siteye almiyor bu 1 bonusu uye olduktan sonra bende gorunmedi bu 2 siteye girince telefobda yogun kasilmalar oluyor sitenin indexine kullanicinin cihazina baglanan arka kapilar gomulmus olma ihtimali cok yuksek bu 3 canli destekde fatih diye bir gt duruyor cevap verme tenazulune bile girmiyor bu 4 her acidan cok supheli bir site dikkatli olun olumlu yorumlari tuhaf buluyorum suanda girin kendiniz bir gorun ayni sorunlari yasayanlar belirtirse sevinirim herkez cekim vermis bir bizmi maliz anlamadim site phishing olabilir hatta ben cekim yaptım diyen kullanicilar bile kendi hesaplari olabilir bu tamamen benim sahsi ve profesyonel görüşüm kimse kusura bakmasın

Son düzenleme:

RichiePich

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
25
12
3
6 saatir ödemedi halen paratim ile
Ödeyeceğinide sanmiyorum kardeşim insallah öder ama içimde iyi hisler uyandirmadi bu site bir pustluk donuyor arkada orasi kesin oltalama saldirisi yapıyor olabilir siber güvenlikten anlayan biriyse kurucusu sitedeki kullanicilar hacklenmeye baslayinca anlariz ama akli varsa 1 2 ay sonra yapar saldiriyi suan ayagim tasa takılsa bunlardan bilirim o kadar kuşkulandım buradan

Dilara27d

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
66
18
8
Arkadaslar bu site supheli bence neden derseniz vpn kullanmiyorum suphbeli etkinlik tespit edildi diye uyari veriyor girerken vpn cart curt diyor siteye almiyor bu 1 bonusu uye olduktan sonra bende gorunmedi bu 2 siteye girince telefobda yogun kasilmalar oluyor sitenin indexine kullanicinin cihazina baglanan arka kapilar gomulmus olma ihtimali cok yuksek bu 3 canli destekde fatih diye bir gt duruyor cevap verme tenazulune bile girmiyor bu 4 her acidan cok supheli bir site dikkatli olun olumlu yorumlari tuhaf buluyorum suanda girin kendiniz bir gorun ayni sorunlari yasayanlar belirtirse sevinirim herkez cekim vermis bir bizmi maliz anlamadim site phishing olabilir
Aynı sorunlar bende de var şüpheli diye uyarı veriyor daha giriş bile yapamadım ki ben anlayamadım siteyi galiba üye olmamız gerekiyor buraya kendilerinin olsun bonuslari