Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

EnPara Para Transferi Yapamiyorum

omer19051905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,667
1,499
113
Müşteri temsilcilerine vesayre yazdım, hattım olan vodafone A kadar yazdım herkes bizde problem yok diyor.

En paradan saatlerdir transfer yapamıyorum, giriş yaparken kod atıyor transfer yaparken kod atmıyor . Giriş yaparken kod attığı için telefon ile alakalı bir problemde yok. Aynı sorunu yasayaňlar varmı acaba

yolcu0707

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
844
293
63
Müşteri temsilcilerine vesayre yazdım, hattım olan vodafone A kadar yazdım herkes bizde problem yok diyor.

En paradan saatlerdir transfer yapamıyorum, giriş yaparken kod atıyor transfer yaparken kod atmıyor . Giriş yaparken kod attığı için telefon ile alakalı bir problemde yok. Aynı sorunu yasayaňlar varmı acaba
Sorun yok uygulama kaldır tekrar yükle belki sorun senin teldedir ayrıca PC varsa PC den dene 🧐

MrRobot

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,589
637
113

para transfer ederken zaten kod gelmiyor ki bende

soypatates

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,847
758
113
bende 1 kere 1k transfer edince kod istedi sonra 10-20k lara kod istemedi neye göre kod istior bilmiyorum ama şuan sorun yok enparada

omer19051905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,667
1,499
113

Kod atmadığı için transfer yapamiyom

aytacaytac

Daima gülümseyin
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,417
226
63
googledan girmeye calısın