- 17,800
- 13,609
- 113
Rahat bırakın enisteyi
Ezan okunmadan abdest almaya çalışıyor ..uyumasin cenabet cenabet
Rahat bırakın enisteyi
Enisteden 1 k koparirsak bu yıl güzel geçer dost seninde yeni yıl kıyafetli geçmesi dilegiyleYeni yılın bol kazançlı olsun dostum ....yeşil Bursa'nın kırmızı kızlarına selam olsun...
Nasilsin
freespin satın almış şansına küsEnisteden 1 k koparirsak bu yıl güzel geçer dost seninde yeni yıl kıyafetli geçmesi dilegiyle
Kendi parasiyla ne alırsa alsın dost bizim 1 k ibanda gormeden uyumam Uyutmam 🤣freespin satın almış şansına küs
Adamsın vesselam...inslh be dost..Enisteden 1 k koparirsak bu yıl güzel geçer dost seninde yeni yıl kıyafetli geçmesi dilegiyle
Helal Reco al dmye enisteyideBen bulasmadım enısteye de
şuan tam zamanı mobil bankacılıktaKendi parasiyla ne alırsa alsın dost bizim 1 k ibanda gormeden uyumam Uyutmam 🤣
Dur şimdi eniste nin kafayı karıştırmaşuan tam zamanı mobil bankacılıkta
Nedersin enişte yazilanlari okuyormudurDur şimdi eniste nin kafayı karıştırma
Ne kazandıki eniste onuda bilmiyomNedersin enişte yazilanlari okuyormudur)).
Ben enişte olsam damatliktan istifa ederdim)
Enişte sana balık vermedik balık tutmayı öğrettik sen hepsi saldın Mudanya da ben ne yapayımEnisteden 1 k koparirsak bu yıl güzel geçer dost seninde yeni yıl kıyafetli geçmesi dilegiyle
Valla bende bilmiyom..en son bana çayını içmeye gelirimde şu oaralari yiyip öyle geleyim demişti..iki çıplak bir hamama yakisiriz demek istedi galiba..dimi @EnişteNe kazandıki eniste onuda bilmiyom
DdddddEnişte sana balık vermedik balık tutmayı öğrettik sen hepsi saldın Mudanya da ben ne yapayım
La gardasim her msjinda yaz dm atayım diyecem,,elimi cebime sokuyom cep delik...😭😭😭😭 çekim yapacam abi yüz tl lazım lütfenn
Para sayarken konuşma eniste su kalabaligi at konuşuruzEnişte sana balık vermedik balık tutmayı öğrettik sen hepsi saldın Mudanya da ben ne yapayım
Benim ocağa gelin gardaslar,,muhabbet Asi ile bir başkadır,,hele birde kafanız tas takir ise ben sizi avuturum...dDPara sayarken konuşma eniste su kalabaligi at konuşuruz