- 33,275
- 12,537
- 113
👏👏👏👏👏Sen Rolling yaparken yüzdelere takılmassın canım kardeşim herkese aynı verirsin aha ss aldım bak
👏👏👏👏👏Sen Rolling yaparken yüzdelere takılmassın canım kardeşim herkese aynı verirsin aha ss aldım bak
Enişte en iyisini bilir hak bilir birisi dostum aynentakıp edenlerden seçılsın emek var yınede @Enişte bilirrrrrrr
puhahaha250 den fazla düşer tahminin kelle bası 1 kez soruyorum bana farketmez diğer türlü 500 alacaksın ben kaybedersem 400 kaybı 1k yapar çekerim çükümde de olmaz
Vut gitsin 1 adim daha250 den fazla düşer tahminin kelle bası 1 kez soruyorum bana farketmez diğer türlü 500 alacaksın ben kaybedersem 400 kaybı 1k yapar çekerim çükümde de olmaz
Aza kanat edemeyen çoğu bulamaz250 den fazla düşer tahminin kelle bası 1 kez soruyorum bana farketmez diğer türlü 500 alacaksın ben kaybedersem 400 kaybı 1k yapar çekerim çükümde de olmaz
Bence Yeter dost kimse üzülmesin, bugün 🙏250 den fazla düşer tahminin kelle bası 1 kez soruyorum bana farketmez diğer türlü 500 alacaksın ben kaybedersem 400 kaybı 1k yapar çekerim çükümde de olmaz
Allah allah@ThomasMusk
@kdr44
@efkalade1 bu üç arkadaş roll basından beri aktif kalanlar sonradan gelenler @Enişte
Doğru söze ne denir ki 👏👏👏Aza kanat edemeyen çoğu bulamaz
Yolla gelsin millet masterbettinge 250 atıp kaybetsin sonra 500 NBA freebet alsın250 den fazla düşer tahminin kelle bası 1 kez soruyorum bana farketmez diğer türlü 500 alacaksın ben kaybedersem 400 kaybı 1k yapar çekerim çükümde de olmaz
3e bolsun o zmn hadi sende eklen 4 olsun 🙂@ThomasMusk
@kdr44
@efkalade1 bu üç arkadaş roll basından beri aktif kalanlar sonradan gelenler @Enişte
ben 250yi sana atayım basketten anlamimYolla gelsin millet masterbettinge 250 atıp kaybetsin sonra 500 NBA freebet alsın
kanka gözünü sevem 2 gram beyninle muhattap olma benle yaw3e bolsun o zmn hadi sende eklen 4 olsun 🙂
enişte takıp edenlerden bölüştür yeterli derlerse cogunluk bitir bu işi yormayak seni250 den fazla düşer tahminin kelle bası 1 kez soruyorum bana farketmez diğer türlü 500 alacaksın ben kaybedersem 400 kaybı 1k yapar çekerim çükümde de olmaz