İspanya kasmıyor kassa 5-6 olucakO kadar ağır favoriler var bizim gibi mahalle takımı yok
İspanya kasmıyor kassa 5-6 olucakO kadar ağır favoriler var bizim gibi mahalle takımı yok
Bolsans enisteTürkiye 1 gol Polonya 1 gol kaldı
şansa artık Türkiye’ye içim sinmeden oynadım
Tabi şans parası attın ya onla kazancaz şimdiVurgun kuponumu
Bu adam demekki büyük oynuyor soran 2. Kişisin 🤣Vurgun kuponumu
Tanıyorum kendisini 100k altı bunun için çerez parası abiminBu adam demekki büyük oynuyor soran 2. Kişisin 🤣
Polonya da geldi Türkiye ye kaldıTabi şans parası attın ya onla kazancaz şimdi
Enişte işten çıktık 2 k çektim gelseydi atıcaktım vallahi ayıp ettin ne zaman görmedik seni 1 k borcum vardı elimde kaldı 500 tl reis ayıp ettin üzdün. BeniTabi şans parası attın ya onla kazancaz şimdi
Marinpnn attı 200 e 200 bonus aldım Min max çekim 4k gelirse bi roll yaptırırız bi dostaEnişte işten çıktık 2 k çektim gelseydi atıcaktım vallahi ayıp ettin ne zaman görmedik seni 1 k borcum vardı elimde kaldı 500 tl reis ayıp ettin üzdün. Beni
wMarinpnn attı 200 e 200 bonus aldım Min max çekim 4k gelirse bi roll yaptırırız bi dosta
Bizim mallar bu oyunla 6 yer 1 atarsa öpsün başına koysunMarinpnn attı 200 e 200 bonus aldım Min max çekim 4k gelirse bi roll yaptırırız bi dosta
Atar atar 1 tane keremi alırsa oyundan o bok çuvalınıBizim mallar bu oyunla 6 yer 1 atarsa öpsün başına koysun
Montellayı şişirdiler forvetsiz sistem nedir Allah’ın cezası herif sahada ne yapıyorlar kimsenin kimseden haberi yokMarinpnn attı 200 e 200 bonus aldım Min max çekim 4k gelirse bi roll yaptırırız bi dosta
200 mü attı o sahtekarMarinpnn attı 200 e 200 bonus aldım Min max çekim 4k gelirse bi roll yaptırırız bi dosta
Küsürat 32200 ün 200 ünü aldık işte200 mü attı o sahtekar
Banada gece diyor 200 se yatıp uyuyalım beklemeye gerek yokKüsürat 32200 ün 200 ünü aldık işte