- 6,688
- 5,754
- 113
Hayırlısı olsun enişteBurası tamam kimse rahatsız etmezse sevinirim sıkıntımız olmasa devam edecektik zaten @Shellac kilitler misin dost çekimi yaptık gelince dm atarım gereken adamlara
Hayırlısı olsun enişteBurası tamam kimse rahatsız etmezse sevinirim sıkıntımız olmasa devam edecektik zaten @Shellac kilitler misin dost çekimi yaptık gelince dm atarım gereken adamlara
Eywallah knkBen uyur size bol kazançlar tekrardan
20kMiktar ne basalım agam
Kesene bereket reısBurası tamam kimse rahatsız etmezse sevinirim sıkıntımız olmasa devam edecektik zaten @Shellac kilitler misin dost çekimi yaptık gelince dm atarım gereken adamlara
Şimdi verdi sinyali yol aliyoruz dost 🤣🤣Yazdiya yeterli dedi tamam dedim çekildi eniste 😂
Yok la makarasina yazdım 😂Miktar ne basalım agam
Bazen frenlemek cok onemli hic yokdan iyidir dostBurası tamam kimse rahatsız etmezse sevinirim sıkıntımız olmasa devam edecektik zaten @Shellac kilitler misin dost çekimi yaptık gelince dm atarım gereken adamlara
Aynen öyleBazen frenlemek cok onemli hic yokdan iyidir dost
20 k ya ne alcaz ki aga
Tebrikler kardeşimBurası tamam kimse rahatsız etmezse sevinirim sıkıntımız olmasa devam edecektik zaten @Shellac kilitler misin dost çekimi yaptık gelince dm atarım gereken adamlara
Eywallah enişte 😄Burası tamam kimse rahatsız etmezse sevinirim sıkıntımız olmasa devam edecektik zaten @Shellac kilitler misin dost çekimi yaptık gelince dm atarım gereken adamlara
Reyisligini yapti eniste hayirli geceler cümletenBurası tamam kimse rahatsız etmezse sevinirim sıkıntımız olmasa devam edecektik zaten @Shellac kilitler misin dost çekimi yaptık gelince dm atarım gereken adamlara
Şükür bu günleri gördük İhtiyarBurası tamam kimse rahatsız etmezse sevinirim sıkıntımız olmasa devam edecektik zaten @Shellac kilitler misin dost çekimi yaptık gelince dm atarım gereken adamlara
Az daha göremiyordukŞükür bu günleri gördük İhtiyar![]()
Ciktin belamı desene aga 😡😡Yok la makarasina yazdım 😂
5020 k ya ne alcaz ki aga
Stake İo bu huyunu seviyorum betco olsa inceleme yok çırılçıplak selfi biride bugün io ödemiyor diyor ne ictiyse awBazen frenlemek cok onemli hic yokdan iyidir dost