Geldi bileParaguay oranı 19 reıs vurulur mu 40k
Geldi bileParaguay oranı 19 reıs vurulur mu 40k
Bacanak napıoz şimdi bittimi rollEniste öyle burada devam et diyen kişilere bakarak devam etmez novasky hariç 🤣
La 1.5 üst aw yensin demedik 🤣Paraguay oranı 19 reıs vurulur mu 40k
Öyle bacanak verirsin gelmez sonra vicdan azabı cekıo insanOyuzden benn maç bile onermedim aklımda kolombiya maçı Var vardı orayada oynadı zaten halaoglu s.et böylesi daha hayirli
Brezılya maçı ilk yarı 3.5 üst oynasa şuan 200k vardı cebındeLa 1.5 üst aw yensin demedik 🤣
Reyis benim mesajlari görmüyorsun herhalde bugünLa 1.5 üst aw yensin demedik 🤣
Ben yaticam halaoglu sende yat istersen 🤣Bacanak napıoz şimdi bittimi roll
YedirirlerRastgelsin. Güney Amerika maçlarına daha gol girilmez. Gol oranları aşırı yüksek, 4 maçın en az 2 sinde golü yedirmezler bu saatten sonra
Oynadiysan açık açık soyle metincim otoban yapma burayı 🤣Brezılya maçı ilk yarı 3.5 üst oynasa şuan 200k vardı cebınde
Bi bilsek onceden sabaha hepimiz kose olurduk 😄Brezılya maçı ilk yarı 3.5 üst oynasa şuan 200k vardı cebınde
Enistemiz Allah rahatlık versin demedi nereye gidiyon dostBen yaticam halaoglu sende yat istersen 🤣
Çok yazan var dost valla goemuyonReyis benim mesajlari görmüyorsun herhalde bugün
Miktar ne basalım agamLa 1.5 üst aw yensin demedik 🤣
Yazdiya yeterli dedi tamam dedim çekildi eniste 😂Enistemiz Allah rahatlık versin demedi nereye gidiyon dost
Özel oran tuttu dede aldı ver lan dedı bayramda verirım sanaOynadiysan açık açık soyle metincim otoban yapma burayı 🤣
Kafama yastığa koyuyom kafamda 26-0-32 dönüyorBen yaticam halaoglu sende yat istersen 🤣
Eyv reisBurası tamam kimse rahatsız etmezse sevinirim sıkıntımız olmasa devam edecektik zaten @Shellac kilitler misin dost çekimi yaptık gelince dm atarım gereken adamlara