- 37,602
- 28,629
- 113
Lâ adamın meslegı bu ilk kez mı yaptıNedemek nolmus laaaa
Lâ adamın meslegı bu ilk kez mı yaptıNedemek nolmus laaaa
Ben kenara cekiliorum kafadan gumledik 🤣👌30k nedir50 k yeterli eniste s.et 100 k yi konuya msj sayısıni 30 k yaparmisin @Shellac dost
Metin saçma sapan konuşma adam dolandırıcı ne olmuş dion işiniz gücünüz makaraNolmuş dolandırdıysa 😀
Keske proflarda hepsi bilse ne olacagını sistem belirliyor icimden geceni soyledim 😄Dur dost burada proflar var onlar bile maç vermiyor![]()
O zaman neden forumda anlamadımMetin saçma sapan konuşma adam dolandırıcı ne olmuş dion işiniz gücünüz makara
Makarasına demedım Alalen yapıyor adam herseyı normalMetin saçma sapan konuşma adam dolandırıcı ne olmuş dion işiniz gücünüz makara
Bol şanslarmakara konusu değil 100k yapmamız lazım
Kasa baskasının 3 maç secicem ya da tek tek gidicem bol şans
Normali mi var bu işin sokarım öyle dolandırıcıya ramaAn mübarek günde adamın 800 lirasına göz dikmiş şerefsizin biri böylesini forumda barındırmamız lazımMakarasına demedım Alalen yapıyor adam herseyı normal
Gücümüz yetmıyo ızlıyoruz napakNormali mi var bu işin sokarım öyle dolandırıcıya ramaAn mübarek günde adamın 800 lirasına göz dikmiş şerefsizin biri böylesini forumda barındırmamız lazım
29 k kasarsin dost ödünç vereyim sanaBen kenara cekiliorum kafadan gumledik 🤣👌30k nedir
@Shellac banlarGücümüz yetmıyo ızlıyoruz napak
İşte adam be adam👉 @Novasky 👈29 k kasarsin dost ödünç vereyim sana
Bol şans @Fterim1905 in eniştesi 🤣🤣makara konusu değil 100k yapmamız lazım
Kasa baskasının 3 maç secicem ya da tek tek gidicem bol şans
Hadi bekliyoruzMaçlarda tam bomba hepsi alt bitebilir
Tek mac gollere yonel dost dedigin gibi kombin yaparsan sıkıntı illa birinden giderMaçlarda tam bomba hepsi alt bitebilir
Rahat oyna enişte finalde herşey şans zatenMaçlarda tam bomba hepsi alt bitebilir